Webinaari: Päätöksen paikka – ennakoinnin voima liiketoiminnan modernissa raportoinnissa

Julkaistu 25 syys 2023

Markkinan turbulenssissa organisaation kyky ennakoida tulevaa ja tehdä oikeita päätöksiä oikeaan aikaan tuo varmuutta liiketoiminnan johtamiseen ja kasvattaa yrityksen resilienssiä. Perinteiset raportoinnin keinot eivät kuitenkaan mahdollista ennakoinnin ja muiden modernien kyvykkyyksien hyödyntämistä, jolloin tarvitaan liiketoiminnan raportoinnin modernisaatiota. Oikein läpivietynä raportoinnin modernisaatio mahdollistaa, että voit päättäjänä keskittyä olennaiseen, eli itse analytiikan hyödyntämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen analytiikan avulla.

Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin 

Tämä webinaari on sinulle, jos toimit esimerkiksi talouden, kestävän kehityksen tai liiketoiminnan raportoinnin johtohenkilönä. Organisaatiosi raportointi voi olla jo modernisoitua, tai voit olla vielä modernisaatiomatkasi alussa. Sisältö sopii myös jokaiselle, joka haluaa lisätä ymmärrystään raportoinnin evoluutiosta analytiikaksi.

Aika

Torstaina 26.10, klo 9:00 - 10:15.

 

Tässä webinaarissa tulet oppimaan

  • Mikä on raportointisi maturiteetin tila ja mitä strategisia hyötyjä raportoinnin modernisaatio takaa organisaatiollesi?
  • Mitä ovat modernin raportoinnin peruspalikat, jotka mahdollistavat ennakoivan analytiikan hyödyntämisen?
  • Miten päästä eroon raportoinnin syklisyydestä ja henkilösidonnaisuudesta?
  • Reaktiivisesta raportoinnista proaktiiviseen: kuinka ennakoiva analytiikka ja tulevaisuuden ennusteet antavat voimaa strategiseen suunnitteluun?
  • Mitä ovat askeleet onnistumiseen? Kuule parhaat käytännöt ja kokemukset onnistuneesta muutoksesta. 

Puhujina webinaarissa ovat Knowitin Head of Offering, Data & Analytics Juuso Viljanen, ja Lead Data Scientist Mikko Kursula. Hostina toimii Client Executive Anton Aaltonen. 

Eikö webinaarin ajankohta sovi sinulle? Ilmoittaudu silti mukaan, niin toimitamme webinaaritallenteen suoraan sähköpostiisi tapahtuman jälkeen.

 Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin!

Alkuun