Tervetuloa Knowitille Marketing Clinic!

Julkaistu 20 kesä 2022

Meillä on ilo toivottaa uudet kollegamme Marketing Cliniciltä tervetulleiksi Knowitille. Marketing Clinic on kaupallistamisen strategioiden markkinajohtaja Suomessa, ja on auttanut useita menestyneitä brändejä tarttumaan uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin ja luomaan entistä tuottavampia asiakassuhteita.

Nyt se on virallista, Knowit ja Marketing Clinic yhdistävät voimansa ja toivotamme tänään tervetulleiksi noin 60 uutta kollegaa. Yhdessä vahvistamme asemaamme liikkeenjohdon konsultoinnissa etenkin Suomen markkinassa ja samalla laajennamme strategista osaamistamme kasvun sekä liiketoiminnan kehittämisen saralla.

Uudet kollegamme tulevat vahvistamaan ensisijaisesti Knowit Insightin liikkeenjohdon konsultoinnin liiketoiminta-aluetta. Samalla avautuu uusia mielenkiintoisia yhteistyömahdollisuuksia Knowit Experience liiketoiminta-alueen kanssa, jonka osaamisen keskiössä on digitaalinen asiakaskokemus, verkkokauppa ja markkinointiteknologia.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa tervetulleiksi uudet kollegamme Marketing Cliniciltä Knowitille. Marketing Clinicin vahvan markkina-aseman sekä kaupallistamisen strategiatarjoaman yhdistäminen Knowitin laajaan asiantuntijuuteen liikkeenjohdon muutosvoimaisena kumppanina, tekee meistä entistä vahvemman kumppanin sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme. Tarjoamamme tulee olemaan Suomen markkinassa ainutlaatuinen kasvua tavoitteleville brändeille, joita voimme tukea aina strategiasta sen käytännön toteutukseen saakka”, sanoo Carin Strindmark, Head of Knowit Insight.

”Marketing Clinic ja Knowit täydentävät toisiaan hyvin ja voimme yhdessä olla entistä vahvempi kumppani asiakkaillemme. Odotamme innolla pääsevämme osaksi Knowitia, joka on kiehtovalla kasvumatkalla. Olen vakuuttunut, että yhdistyminen luo erinomaisia mahdollisuuksia myös työntekijöillemme”, toteaa Marketing Clinicin toimitusjohtaja Kati Nurminen.

”Odotamme innolla yhteistyön aloittamista uusien kollegoiden kanssa heti kesän aikana ja integrointiprosessi aloitetaan syksyllä”, toteaa Nurminen.

Ota yhteyttä
Christina Johansson
Head of Communications, Knowit Group
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun