Kari Kakkonen on Vuoden testaaja 2021

Julkaistu 30 maalis 2022

Knowitin testauksen asiantuntija nappasi neljännen kerran Tieturin ja TestausOSY:n jakaman testauksen tunnustuspalkinnon. Lämpimät onnittelut Kari Kakkonen!

Kakkonen työskentelee Knowitilla kouluttajana ja konsulttina ohjelmistotestauksen, agilen, DevOpsin ja tekoälyn parissa. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus ohjelmistotestauksesta. Viime vuonna Kakkoselle myönnettiin EuroSTAR Software Testing Award -palkinto, joka on Euroopan korkein tunnustus ohjelmistotestausmaailmasta.

Kari Kakkonen kommentoi voittoaan:

”Vuoden Testaaja tunnustuksen saaminen on mahtava juttu. Viime vuonna sain Euroopan alueen tärkeimmän tunnustuksen EuroSTAR Testing Excellence Awardin ja nyt tämä! Suomalainen testausyhteisö antaa Vuoden Testaaja -palkinnon. Kiitokset kaikille äänestäneille! 25 vuotta olen edistänyt testausalaa niin töiden kuin vapaa-ajan sarallakin ja viimeisimpänä testausta lapsille Dragons Out -kirjani kautta. Muistetaan kaikki testauksen ja laadunvarmistuksen merkitys hyvälaatuisille tuotteille ja palveluille. Maailma ansaitsee hyviä ohjelmistoja eikä niitä synny ilman testausta. Testaus soittaa usein kakkosviulua, kun joku muu rooli on solistina valokeilassa. Kunnon konsertti vaatii silti sen kakkosviulunkin saamaan aikaan harmonian.”

Kakkonen on suomalaisen testausyhteisön voimahahmoja ja on jatkanut vaikuttamista FiSTB:ssä sekä ISTQB:ssä ja TMMi:ssä. Hän on lisäksi tehnyt ohjelmistotestausta tutuksi lapsille ja nuorille Dragons Out! -kirjansa kautta. Teos on julkaistu sekä suomeksi että englanniksi.

Ota yhteyttä
Kari Kakkonen
Director of Training, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun