Aamiaisseminaari 8.6.2022: Kestävän data- ja analytiikkaratkaisun hyödyt ja mahdollisuudet - nyt ja tulevaisuudessa

Julkaistu 02 touko 2022

Tervetuloa viettämään inspiroiva aamupäivä ja kuulemaan modernin data- ja analytiikkaratkaisun mahdollisuuksista asiakkaamme Metacore Gamesin ja teknologiakumppaniemme AWS:n, Tableaun, Snowflaken ja dbt Labsin kertomana.

Päivä: 8.6.2022

Aika: 8.00 - 11.00

Paikka: Musiikkitalon ravintola, Helsinki

 

Organisaatioiden kasvavat datan käsittelyn tarpeet asettavat data-alustoille ja analytiikkatyökaluille yhä suurempia vaatimuksia.

Kestävä data- ja analytiikkaratkaisu on joustava, kustannustehokas, skaalautuva, luotettava ja rakennettu arkkitehtuurisesti kestävällä tavalla. Moderni data-alusta vie datan ja analytiikan kehittämisen ja hyödyntämisen uudelle tasolle. Mutta miten sellainen rakentuu ja mitä hyötyjä se tuo nyt ja tulevaisuudessa?

Tapahtumassa kuulet AWS:n, Snowflaken, Tableaun sekä dbt Labsin kertomana, minkälaisia haasteita data- ja analytiikka-ympäristöissä tällä hetkellä on ja mitkä ovat tulevaisuuden haasteet, sekä minkälaisista rakennuspalikoista kestävä data- ja analytiikkaratkaisu rakentuu. Asiakaspuheenvuorona kuulet Metacore Gamesin Laurilta ja Jonilta, millainen rooli modernilla data-alustalla on mobiilipelikehityksen näkökulmasta.

Tätä tapahtumaa et halua missata! Katso aamun ohjelma ja ilmoittaudu mukaan. Tulevaisuuden kestävä data- ja analytiikkaratkaisu rakennetaan jo tänään!

 

Tilaisuus on maksuton, ja on tarkoitettu Knowitin asiakkaille sekä henkilöille, jotka työskentelevät omassa organisaatiossaan datan ja analytiikan parissa johdon tai teknisen asiantuntijan roolissa.

 

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Alkuun