Skip to main content
To the homepage of Knowit

LEHDISTÖTIEDOTTEET

Terhi Sirviö luotsaamaan Knowit Solutions Oy:n julkisen sektorin liiketoimintaa

NON REGULATORY

Terhi Sirviö (FM) on nimitetty Knowit Solutions Oy:n julkisen sektorin liiketoiminnan johtajaksi 1. helmikuuta alkaen.

terhi_sirvio

Uudessa Vice President, Public Sector -roolissaan Terhi Sirviö tulee vastaamaan Knowitin julkisen sektorin digitalisaatiohankkeiden ja niiden myynnin johtamisesta sekä toimimaan osana Knowit Solutions Oy:n johtoryhmää.

Sirviö siirtyy Knowitille CGI:ltä, missä hän on toiminut valtionhallinnon konsultoinnin johtajana vastaten työ- ja elinkeinoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön sekä ulkoasiainministeriön asiakkuuksista. Aiemmin Sirviö on työskennellyt muun muassa Ruokavirastossa, EVIRAssa ja Accenturella.

“Olen innoissani liittyessäni osaksi Knowitin huipputiimiä. Koen, että pääsemme yhdessä tekemään kiinnostavaa ja merkityksellistä työtä. Knowitilla yhteiskunnallinen vaikuttavuus ja vastuullisuus yhdistyy kestävään työelämäkultuuriin sekä rentoon ja dynaamiseen ilmapiiriin. Kiitos jo etukäteen kumppaneillemme ja kollegoilleni – luodaan yhdessä kestäviä julkishallinnon ratkaisuja”, kertoo Terhi Sirviö.

Knowit Solutions Oy:n toimitusjohtaja Juha Markkanen toteaa Sirviön tuovan Knowitille arvokkaita vahvuuksia niin kokemuksellaan, osaamisellaan kuin persoonallaan.

“Terhi vahvistaa Knowitin kykyä auttaa julkisen sektorin asiakkaita ja sitä kautta suomalaisen yhteiskunnan kehitystä kestävässä digitalisaatiossa. Toimimme valtakunnallisesti merkittävien hankkeiden keskiössä ja Terhin kaltaisten huippuosaajien avulla voimme toteuttaa visiotamme kestävän ja inhimillisen yhteiskunnan rakentamisesta.” 

Juha Markkanen

CEO

Knowit Solutions