Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Microsoft julkaisi Sustainability Manager -työkalun kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseksi

Microsoft on julkaissut 1. kesäkuuta 2022 uuden Microsoft Sustainability Manager -ratkaisun. Työkalu auttaa yrityksiä seuraamaan ja hallinnoimaan pilvipalvelujensa ympäristövaikutuksia. Knowitin toiminnan ytimessä on kestävän kehityksen tavoitteiden edistäminen teknologian avulla. Yhdessä johtavien teknologiakumppaneiden kanssa varmistamme asiakkaidemme käyttöön uusimmat työkalut ja ratkaisut kestävän tulevaisuuden rakentamiselle.

Forrest

Microsoftin työkalun avulla organisaatiot voivat asettaa ja seurata kestävän kehityksen tavoitteitaan sekä optimoida toimintatapojaan:

Ratkaisun avulla selvität lähtötilanteen ja yrityksen hiilijalanjäljen: Power BI -sovelluksen ja dashboard-näkymien avulla mitataan Microsoft Cloud -palvelusta pohjautuvia päästöjä ja hiilidioksidin säästöpotentiaaleja.

Saat käyttöösi kehittyneempiä ratkaisuja, joiden avulla pystytään vähentämään toiminnasta, rakennuksista ja toimitusketjusta johtuvia ympäristövaikutuksia: edistynyt analytiikka auttaa sinua tunnistamaan uusia mahdollisuuksia, hankkimaan tietoja tehokkuuden parantamiseksi sekä testaamaan eri skenaarioita edistääksesi yrityksesi kestävän kehityksen tavoitteita.

Pystyt kehittämään järjestelmiäsi ja palvelu- tai toimintamallejasi uudelleen rakentaaksesi kestävää tulevaisuutta: hyödynnä dataa innovaatioiden edistämiseen.

”On todella hienoa, että saamme käyttöömme lisää teknologiatyökaluja edistääksemme käytännön tasolla kestävän tulevaisuuden rakentamista. On tärkeää ymmärtää oman toiminnan nykytilanne ja sen ympäristövaikutukset. Kestävän kehityksen tavoitteiden mittaaminen ja seuranta mahdollistaa liiketoiminnan muokkaamisen siten että asetetut tavoitteet saavutetaan. Olemme valmistautuneet hyödyntämään Microsoftin työkaluja saadaksemme aikaan asiakkaidemme liiketoiminnalle positiivisia ympäristö- ja ilmastovaikutuksia. Kestävän kehityksen tavoitteiden edistäminen ja teknologiaosaaminen ovat toimintamme keskiössä ja niiden yhdistäminen tuo merkittävää arvoa asiakkaillemme ja yhteiskunnalle”, sanoo Niina Känsälä, VP Cloud Driven Services Knowit Solutionsilta.

Juha Markkanen

CEO

Knowit Solutions