Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowitin Matz Rasmus edusti Tableaun VizIt Berlin -tapahtumassa ainoana suomalaisena

Jo kolmatta kertaa Tableau Ambassadoriksi valittu vanhempi analytiikkakonsultti Matz Rasmus edusti Knowitia Tableaun Vizit Berlin –tapahtumassa 13-14.11.2023. Puheenvuorollaan Matz jakoi ajatuksiaan Tableau Cloudiin siirtymisestä. Tableaun Euroopan käyttäjäyhteisön kokoava VizIt-tapahtuma järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa korona-ajan jälkeen Lontoossa.

Knowitin Matz Rasmus edusti Tableaun VizIt Berlin

VizIt-tapahtumien ideana on mahdollistaa Tableau-käyttäjäyhteisön kokoontuminen Euroopan alueella helpommin, kuin Yhdysvalloissa vuosittain järjestettävään Tableau Conference-tapahtumaan. Vastaava tapahtuma on pidetty myös APAC-alueella. VizIt -tapahtumassa jaettiin parhaita käytäntöjä niin datan visualisoinneista yleensä, kun myös vinkkejä erilaisiin Tableau-toiminnallisuuksiin.   

Knowitin Matz Rasmus valikoitui järjestäjien toimesta puhujaksi hakijoiden joukosta. Matz käsitteli ajankohtaista aihetta huomioitavista asioista Tableaun SaaS-palveluun siirtyessä (Tableau Cloud - what to consider before making the move). Aihe otettiin vastaan innolla ja se herätti paljon keskustelua muiden dataosaajien keskuudessa. 

"Halusin jakaa huomioni polttavaan aiheeseen. Puhe oli selkeästi kiinnostava, sillä yleisöstä noin 50 henkilöä esitti kysymyksiä esityksen jälkeen", kertoo Matz Rasmus. 

Knowitin Matz Rasmus edusti Tableaun VizIt Berlin

 

VizIt-tapahtuma on kaikille avoin vuosittain järjestettävä tapahtuma, joka mahdollistaa tiedon jakamisen ja verkostoitumisen muiden Tableauta käyttävien dataosaajien keskuudessa. Tableau-yhteisö DataFam perustuu vahvasti tiedon jakamiseen. Tänä vuonna VizIt Berlin -tapahtumaan osallistujia oli 250. 

Lähettiläänä on mahdollisuus osallistua Tableaun tuotekehitykseen lähemmin. Esimerkiksi uusista toiminnallisuuksista saa oppia jo ennen, kuin ne tulevat yleiseen jakoon. Lähettiläät saavat myös antaa palautetta jo kehityksen aikana ja näin ollen vaikuttaa tuotteen toiminnallisuuksiin. 

"Knowitille suora yhteys Tableauhun on tärkeä. Lähettilään roolini ansiosta saamme tietää uusista asioista nopeammin ja jos kysyttävää herää, meillä on suora yhteys Tableaun tuotekehitykseen. Tableau Ambassadorina toimiminen tarjoaa mahdollisuuksia myös oman osaamisen ja verkoston kasvattamiseen", summaa Matz. 

Jussi Siuro

Client Executive

Knowit Solutions