Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowitille neljä Microsoft Solutions Partner –nimitystä

Microsoft julkaisi uuden Microsoft Cloud Partner -ohjelmansa lokakuussa. Uudistunut kumppaniohjelma korvaa Microsoftin aiemmat kulta- ja hopeakumppanuudet kuudella Solutions Partner –nimityksellä. Luotettavana Microsoft-kumppanina Pohjoismaissa Knowit saavutti neljä Solutions Partner –nimitystä.

Uuden kumppaniohjelman tarkoituksena on pystyä viestimään asiakkaille entistä selkeämmin kumppanien osaamisesta ja kokemuksesta. Microsoft Cloud Partner –ohjelma muodostuu kuudesta Solutions Partner –statuksesta, jotka vastaavat Microsoft Cloudin kuutta eri ratkaisualuetta. Jokaista kumppanistatusta varten on täytettävä vaatimukset kolmessa eri kategoriassa, jotka ovat suorituskyky, osaaminen sekä asiakkaiden kasvu ja kehittyminen. 

Uuden kumppaniohjelman ensimmäisestä päivästä alkaen Knowit on Microsoft Solutions Partner neljällä eri ratkaisualueella: Infrastructure, Data & AI, Digital & App Innovation ja Security.

Kumppanit voivat hakea myös Advanced Specializations –nimikkeitä saavutettuaan kumppanistatuksen. Nämä erikoistumisnimikkeet vaativat joka toinen vuosi tehtävän kolmannen osapuolen auditoinnin, jolla varmistetaan kokonaisvaatimusten täyttyminen ja jatkuva ylläpito. Tänä päivänä Knowitilla on myös kaksi erikoistumista Infrastructure –ratkaisualueella: Windows Server and SQL Server Migration ja Windows Virtual Desktop.

Seuraava tavoitteemme on saavuttaa loputkin kaksi Solutions Partner –statusta Business applications ja Modern work -ratkaisualueilta. Olemassa olevan osaamisen ja liiketoiminnan ansiosta odotamme koko sarjan valmistuvan pian. 

Microsoft Cloud Partner –ohjelma vaikuttaa markkinoillamme Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Puolassa.

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions