Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowit on YK:n Global Compactin uusi jäsen

Olemme sekä iloisia että ylpeitä, että meidät on hyväksytty jäseneksi YK:n Global Compact -aloitteeseen, joka on maailman suurin yritysten sosiaalista vastuuta vahvistava kestävän kehityksen aloite.

SDGs

YK:n Global Compactin jäsenenä olemme sitoutuneet työskentelemään aktiivisesti kestävän kehityksen asioiden parissa ja raportoimaan vuosittain YK:lle kestävän kehityksen ponnistelujemme edistymisestä. Jäsenyyteen kuuluu myös velvollisuus edistää YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitetta ja kymmentä periaatetta, jotka liittyvät ihmisoikeuksia, työlakia, ympäristöä ja korruption torjuntaa koskeviin kansainvälisiin sopimuksiin.

"Jäsenyytemme kautta osoitamme tukemme YK:n Global Compactille ja sitoudumme parantamaan toimintaamme niin, että YK:n periaatteet läpäisevät strategiamme, kulttuurimme ja päivittäisen työmme", sanoo Knowitin kestävän kehityksen johtaja Joakim Pilborg.

YK:n Global Compact -aloitteen käynnisti entinen YK:n pääsihteeri Kofi Annan Maailman talousfoorumissa Davosissa Sveitsissä vuonna 1999. YK:n Global Compact on maailman suurin kestävän kehityksen aloite, jolla on yli 13 000 osallistujaa 170 maassa.

Christina Johansson

Head of Communications