Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowit aloittaa varainkeruun Ukrainalle YK:n pakolaisjärjestön kautta

Aloitamme YK:n pakolaisjärjestön (UNHCR) kautta keräyksen Ukrainalle, jossa työntekijämme, asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja ystävämme voivat tukea järjestön tekemää työtä kriisin aikana. Lahjoitamme keräyksen pohjalle 47 500 euroa (500 000 SEK).

Ukrainan tilanne koskettaa meitä kaikkia. Ajatuksemme ovat kriisin keskellä olevien ihmisten luona ja haluamme osoittaa tukemme heille ja yhteistyökumppaneillemme sekä ulkoisille kollegoillemme Ukrainassa. YK:n pakolaisjärjestön mukaan miljoona ihmistä on paennut sotaa ja määrän odotetaan kasvavan. YK:n pakolaisjärjestö johtaa ja koordinoi työtä, jolla tarjotaan näille ihmisille turvaa, suojapaikkoja ja hätäapua. YK:n yhteistyökumppanina haluamme tukea heidän työtään perustamalla YK:n pakolaisjärjestön kautta keräyksen, johon työntekijämme, asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja ystävämme voivat osallistua.

Varainkeruu on avoinna koko maaliskuun ajan, ja tänä aikana Ruotsin UNHCR:lle tehdyt lahjoitukset Akelius-säätiö kaksinkertaistaa. Me Knowitilla teemme keräykseen ensimmäisen 47 500 euron (500 000 SEK) lahjoituksen.

“Näemme kaikkien kollegojemme ottavan osaa, sillä Ukrainan tukemiseksi on tehty paljon erilaisia paikallisia aloitteita. Tällä varainkeruulla haluamme myös luoda mahdollisuuden lahjoittaa yhdessä UNHCR:lle ja Ukrainan kansalaisille, jotka tällä hetkellä pakenevat maastaan. Tuemme YK:ta heidän työssään rauhanomaisten, oikeudenmukaisten, ja osallistavien yhteiskuntien puolesta,” sanoo Knowitin konsernijohtaja ja toimitusjohtaja Per Wallentin.

Kutsumme sinut mukaan keräykseen tukemaan YK:n pakolaisjärjestön tekemää työtä Ukrainassa. Together, we make a difference!

Christina Johansson

Head of Communications