Skip to main content
To the homepage of Knowit

LEHDISTÖTIEDOTTEET

Juha Markkanen Knowit Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi

NON REGULATORY

Juha Markkanen (B.Sc) on nimitetty Knowit Solutions Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.9.2023.

Pitkän uran it-alan johto-, myynti- ja kehitystehtävissä tehnyt Markkanen siirtyy toimitusjohtajaksi Knowit Solutions Oy:n operatiivisen johtajan paikalta. Aiemmin hän on toiminut yhtiössä mm. myynti- ja markkinointijohtajana sekä virkaa tekevänä toimitusjohtajana.

– Otan toimitusjohtajan tehtävän vastaan innoissani ja ylpeänä siitä, miten olen jo nykyisessä roolissani päässyt suunnittelemaan ja rakentamaan tulevaisuuden Knowit Solutionsia. Hieno menestymisemme alkuvuoden haastavassa markkinatilanteessamme vahvistaa, että yrityksen strateginen suunta on oikea ja että olemme tärkeä kumppani asiakkaidemme menestykselle. Haluan omalta osaltani kiittää Tapio Koivistoa suunnannäyttäjänä sekä koko Knowitin väkeä tämän menestyksen edellytysten rakentajana”, kertoo Juha Markkanen.

Uudessa roolissaan Juha Markkanen korvaa tehtävästä väistyvän toimitusjohtaja Tapio Koiviston. Koivisto on toiminut Knowit Solutions Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2021 saakka, sekä ennen Knowitin ja Cybercomin sulautumista Cybercom Finland Oy:n toimitusjohtajana 2018-2021.

– Viimeisen viiden vuoden aikana olemme saavuttaneet paljon. Olemme johdonmukaisesti kehittäneet vahvan perustan asiakasarvon tuottamiseen, suunnitelleet entistä menestyksekkäämpään tulevaisuuteen johdattavan strategian, sekä vaalineet huippuosaamista kehittävää ja vastuullisuutta edistävää kulttuuriamme, toteaa Tapio Koivisto.

– On ollut ilo ja kunnia toimia vastuutehtävissä ja työskennellä hienojen ihmisten kanssa. Viiden vuoden toimitusjohtajapestin ja 20 vuoden työsuhteen jälkeen on aika Juhan jatkaa työtä viimeisen vuoden aikana uusiutuneen johtoryhmän kanssa. Yritys on erittäin vahvassa kunnossa tulevaisuuteen ja toivotan kaikkea hyvää kaikille Knowitin Makereille, Koivisto summaa.

Knowit Solutions Oy on pohjoismaiseen Knowit-konserniin kuuluva, kestäviä digitaalisia ratkaisuja toteuttava konsulttitalo, joka työllistää Suomessa yli 300 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Juha Markkanen

CEO

Knowit Solutions