Taustaa

Vagabond Shoemakers arvostaa kestävää muotia. Yhtiö erottuu joukosta keskittymällä mieluummin tuotteiden elinkaaren tunnetuksi tekemiseen kuin konseptiin ”fashion first”. Korostaakseen tätä sillä oli tarve uuteen verkkokauppa-alustaan, ja Knowit Experience oli valmiina auttamaan. Vuoden 2016 alussa Knowit Experience ja Vagabond International AB solmivat pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen sähköisen kaupankäynnin kehityksestä. Se oli lähtölaukaus mielenkiintoiselle projektille, jossa keskityttiin modernisoimaan Vagabondin tuolloinen verkkokauppa-alusta. 

Ratkaisu

Projektin puitteissa arkkitehtuuri uusittiin, koska Episerver Commercen vanhempi versio perustuu vanhentuneeseen teknologiaan. Tilaushistoria ja kaikki sisältö siirrettiin uuteen versioon. Olemassa oleva ratkaisu korttimaksuihin vaihdettiin DIBSistä Adyeniin ja palvelutaso parani.

Tulos

Yli puolen vuoden intensiivisen työn jälkeen uusi verkkokauppa-alusta lanseerattiin ja sen ansiosta Vagabond on nyt hyvin varustautunut tulevaisuuden verkkoinvestointeihin.   

Alkuun