Skip to main content
To the homepage of Knowit

REFERENSSI

NWT MEDIA

NWT Media valitsi Knowitin jatkuvien palvelujen (Managed Services) tarjoajaksi

MEDIA, KOULUTUS JA PELIT

NWT Media päätti ottaa digitaalisen median jakelualustansa hallintaansa AWS:ään (Amazon Web Services) perustuvan pilvipohjaisen ratkaisun avulla. Prosessin alkuvaiheessa NWT Media ymmärsi, että se tarvitsee jatkuvien palvelujen -kumppanin, joka auttaa pitämään palvelut toiminnassa 24/7.

Pilvinatiivi media-alusta

NWT Media päätti ottaa digitaalisen median jakelualustansa hallintaansa AWS-alustaan perustuvalla kotimaisella, pilvipohjaisella ratkaisulla liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi. NWT Media otti yhteyttä Knowitiin, ja vain neljän kuukauden kuluttua media-alustan ensimmäinen versio oli otettu käyttöön ja valmis käyttöön. 

Media-alusta sisältää tuen ydintoiminnoille, kuten uutisartikkelien julkaisulle, mainosten integroinnille ja tilausten hallinnalle. Ratkaisu suunniteltiin uusimpien AWS-teknologioiden, kuten Lambdan, RDS:n ja automaattisen skaalautumisen avulla, jotta se tukee saumattomasti uutisten huippuvaatimuksia ja vähintään 25 miljoonaa sivukatselua kuukaudessa.

Lehti, ipad ja khavi pöydällä
Poika katsoo puhelinta bussissa

NWT Media tekee yhteistyötä Knowitin kanssa

NWT Media ymmärsi jo varhaisessa vaiheessa, että varmistaakseen, että heidän digitaaliset palvelunsa ovat asiakkaiden käytettävissä silloin, kun he niitä tarvitsevat, se tarvitsee pitkäaikaisen kumppanin, joka auttaa pitämään palvelut toiminnassa 24/7. Lisäksi kumppanin pitäisi pystyä tarjoamaan sovellusarkkitehtuuriin, infrastruktuurin suunnitteluun ja turvallisuuteen liittyvää pilvipalveluneuvontaa ja neuvoja nopeasti kasvavan AWS-alustan uusista toiminnoista.

Lisäksi kumppanin on tehtävä tiivistä yhteistyötä NWT Median kehitystiimin kanssa ja muodostettava yhdessä tehokas tapa työskennellä yhtenä DevOps-tiiminä. Näiden kriteerien perusteella Knowit valittiin NWT Median pitkäaikaiseksi AWS-kumppaniksi. 

Käyttöönottoprosessi oli kevyt ja sujuva osana jatkuvaa alustan kehittämistä, ja vain neljän kuukauden kuluttua Knowit alkoi tarjota 24/7-jatkuvia palveluja NWT Medialle. Knowit tuki NWT Mediaa rinnakkain sen kanssa, kun se otti vähitellen käyttöön uuden media-alustan.

 

Knowitin jatkuvat palvelut olivat mielestämme hyvin avoimia ja hyvin jäsenneltyjä. Arvostamme myös heidän avointa ajattelutapaansa vaatimustemme ja pyyntöjemme ratkaisemisessa. Knowit on jatkuvien palvelujen tarjoajana laaja-alainen ja pätevä kumppani, jolla on asiantuntijataitoja, jotka tukevat ja toimivat hyvin yhdessä kehitystiimimme kanssa tehokkaasti ja saumattomasti.


Daniel Lundström, CTO and Head of Development

NWT Media AB

Yhteistyö alkoi AWS Well-Architected Review -arvioinnilla, ja kumppanuus on nyt laajentunut.

NWT Median ja Knowitin yhteistyö alkoi tekemällä yhdessä AWS Well-Architected Review -arvioinnin. Se antoi Knowitille hyvän näkemyksen uuden media-alustan kehitysprosessista ja vankan perustan tulevalle menestyksekkäälle yhteistyölle. NWT Median lopputuloksena oli AWS:n parhaiden käytäntöjen mukainen suunnittelukatselmus ja mahdollisuus kerätä rahoitusta. Well-Architected Review tarjosi NWT Medialle myös täydellisen tilaisuuden arvioida Knowitia pilvipalvelukumppanina. 

Samanaikaisesti Well-Architected Review -arvioinnin kanssa sopimus- ja käyttöönottoprosessi eteni sujuvasti, ja Knowitin Managed Operations Centerin (MOC) käyttöönotto Tampereella saatiin päätökseen vain kahdessa kuukaudessa.

Sen lisäksi, että otettiin käyttöön Knowitin vakiomuotoinen hallintomalli, johon kuuluu kuukausittaisia kokouksia SLA-tavoitteiden, kustannusvalvonnan ja seurantajärjestelmän tapahtumien käsittelemiseksi, NWT Median ja Knowitin tiimeille otettiin käyttöön virtaviivaistettu työskentelytapa. Tämän Slackiin perustuvan lähestymistavan ansiosta tiimit voivat tehdä saumatonta yhteistyötä yhtenä DevOps-tiiminä. Tätä menetelmää käyttämällä tiedon jakaminen, suunnittelu ja tukipyynnöt voivat kulkea sujuvasti tiimien välillä, jolloin ei tarvita hankalaa tikettijärjestelmää.  

Viime aikoina yhteistyötä on laajennettu kattamaan myös NWT Median data-analytiikkajärjestelmää koskevat jatkuvat palvelut.

Ratkaisumme edistävät Agenda2030:n tavoitteita

Osallistumme tavoitteeseen 9 - Kestävää teollisuutta, innovaatiota ja infrastruktuureja. Pilvipohjaisen media-alustan avulla voidaan mitata ja analysoida ratkaisun kestävyysvaikutuksia ja tunnistaa mahdollisuuksia ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Jatkuvien palvelujen avulla NWT Media voi jatkuvasti optimoida pilvipalvelua ja energiankäyttöä sekä kasvihuonekaasupäästöjä, jotta pilviratkaisun edistämät kestävyysvaikutukset voidaan validoida.

SDG tavoite 9 - Kestävää teollisuutta, innovaatiota ja ifrastruktuuria