Knowit on yhdessä kehittänyt MTV:n kanssa luotettavia, käytettäviä sekä laadukkaita digitaalisen median palveluja. Näiden avulla asiakas pitää sekä saavuttaa strategiansa mukaisen markkinajohtajuuden nykyisissä ydinliiketoiminnoissa sekä uusissa kuluttajalähtöisissä digitaalisissa palveluissa.

Suurista ja vaativista internet-palveluista puhuttaessa kriittisiä tekijöitä on merkittävä määrä, jolloin palvelun laadukkuus, luotettavuus ja tietoturvallisuus korostuvat. Knowitin osaaminen suunnittelu-, testaus-, valvonta- ja ylläpitopalveluista sekä asiakkaan liiketoimintakriittisten järjestelmien tuntemus auttavat asiakasta tekemään nopeita liikkeitä uusien palveluiden suunnittelussa ja lanseerauksessa.

Knowit suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää palveluita MTV:n digipalveluille: mtvuutiset.fi, Katsomo/Cmore ja luukku.com.

MTV on tehnyt yhteistyötä Knowitin kanssa 20 vuotta. MTV tarjoaa Suomen halutuimmat digitaaliset palvelut. Mtvuutiset.fi tavoittaa viikoittain noin 3,7 miljoonaa ihmistä ja on yksi Suomen suosituimmista verkkomedioista.

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun