Jo vuodesta 2016 lähtien HSY:n asiakkaat ovat voineet ilmoittaa vesimittarinsa lukemat nopeasti Suomi.fi-verkkopalvelussa. Knowit toteutti palveluun liittyvän käyttäjäystävällisen sovelluksen sekä asiakkaan järjestelmien yhteydet Palveluväylään.

Vesimittarin lukeman ilmoittamista varten HSY:n asiakkaat tunnistautuvat varmennekortilla, mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla Suomi.fi-palveluun, jonka palveluhakemistoon HSY on liittynyt ensimmäisten joukossa.

Yksi tunnistautuminen riittää myös muihin verkkopalvelussa tarjottaviin kansalaisten ja yritysten julkisiin digipalveluihin.

Luotettavuutta, turvallisuutta ja nopeutta

Julkishallinnon digitalisoitumisella on lukuisia etuja myös palveluntarjoajille. HSY:n palvelun piiriin kuuluu yli miljoona pääkaupunkiseudun asukasta. Yhtiö saa asiakkaan tunnistautumisen jälkeen varmuuden asiakkaastaan luotettavasti ja turvallisesti.

Jatkossa HSY:n on helppo liittää mukaan uusia asiakkaille tarjottavia palveluja.

Pääkaupunkiseudun asukkaiden ja HSY:n jäte- ja vesihuollon asiakkaiden palvelukokemus paranee, kun palvelumme ja asiointi löytyvät tulevasta Suomi.fi-portaalista. Sen sijaan, että rakentaisimme tyhjästä oman vahvan tunnistautumisen, käytämme julkishallinnon yhteistä, uutta tunnistusta. Tämä on asiakkaillemmekin jatkossa helpoin tapa asioida koko julkishallinnon kanssa,

kerrotaan HSY:ltä.

Ota yhteyttä
Mika Kuusisto
Sales Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun