Skip to main content
To the homepage of Knowit

KAUPALLINEN KEHITTÄMINEN

Tarjooman konseptointi

Jo olemassa olevien tai uusien tuotteiden menestymiseen vaaditaan teknisesti hyvän tuotteen/palvelun lisäksi myös tarkkaan harkittu kaupallistaminen. 

Kilpailuetua asiakaslähtöisyydestä

Varmistamme, että tarjoomasi on askeleen edellä kilpailijoitasi ymmärtämällä paremmin asiakasta.

Räätälöidyt metodit

Vankalla kokemuksella osaamme metodit aina design-ajatteluun asti ja räätälöimme aina asiakkaallemme sopivimman ratkaisun.

Keskeisenä osana tuotteen tuotteen/palvelun kaupallistamista on varmistaa tarjooman oikeanlainen paketointi sekä asiakastarpeen ympärille tarkkaan mietityt tuote/palvelukonseptit. Yhtä tärkeää kuin se, että ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet on se, että kommunikoimme omien tuotteidemme tuoman arvon asiakaalle selvästi, oikein, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Miten voimme auttaa

Autamme sinua paketoimaan olemassa olevaa tai uutta tarjoomasi aidosti asiakaslähtöisellä tavalla sekä kehittämään asiakkaalle arvoa tuottavia tuote/palvelukonsepteja. Muodostamme yhdessä kanssasi syvällisen käsityksen markkinasta ja asiakkaiden tarpeista sekä kehitämme ja testaamme sen pohjalta tarvittaessa erilaisia tuotekonsepteja parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Yli 15 vuoden kokemuksella asiakasymmärryksestä ja konseptointityöstä räätälöimme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan lähestymistavan.

 

Mitattavia tuloksia

Autamme sinua saamaan aikaan näkyviä ja mitattavia tuloksia sekä kannattavuuden että kasvun mittareilla mitaten.

Paula Hernetkoski

Business Lead

Knowit Management Consulting

Tutustu myös muihin palveluihimme

Kaupallinen kehittäminenKaupallinen strategiaHinnoittelustrategiaArvopohjainen kaupallistaminen