Knowit yhdistää kestävän kehityksen mittaamisen koko pilvitarjoamaansa

Julkaistu 23 maalis 2022 A calm ocean view

Kestävän teknologian konsultoinnin edelläkävijä Knowit päivittää koko pilvipalvelutarjoamansa edistämään kestävän kehityksen tavoitteita.

Uusi Knowit Sustainable Cloud -tarjoamakokonaisuus liittää kestävän kehityksen mittaristot kaikkiin Knowitin tuottamiin pilvipalveluihin. Kolmivaiheinen seurantamalli tukee asiakkaita kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa auttaen ymmärtämään, optimoimaan ja johtamaan muutosta pilviympäristössä osana digitaalista liiketoimintaa, siten että vaikutukset ilmastonmuutokseen ja hiilijalanjälkeen on huomioitu. Osana Knowit Sustainable Cloud -tarjoamaa, Knowit lanseeraa Cloud Sustainability Scorecard -seurantanäkymän ja sen tueksi työkalut ja toimintatavat tiedon keräämistä varten.

Sustainable Cloud yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi Knowitin kestävän kehityksen asiantuntijuuden ja markkinoiden johtavien pilvipalvelutarjoajien, AWS:n, Microsoftin ja Googlen, sekä muiden kumppaniemme edistykselliset käytännöt sekä kestävän kehityksen työkalut.

Vahva yhteistyö on avainasemassa kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa pilvipalveluita hyödyntämällä. Yhteistyön avulla syntyy tuloksena osatekijöitänsä suurempi kokonaisuus. Tämän vuoksi työskentelemme asiakkaidemme tavoitteiden mukaisesti. Vastaavasti toimimme yhteistyössä yliopistojen, yleishyödyllisten yhteisöjen ja strategisten kumppaneidemme kanssa. Kumppanuuksien kautta voimme edistää esimerkiksi Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita mitattavasti ja faktoihin perustuen”, sanoo Knowit Cloud Partnerships Oy:n toimitusjohtaja Tony Hendrell.

Knowit Sustainable Cloud auttaa organisaatioita ymmärtämään pilvipalveluiden avulla toteutettujen ratkaisuiden vastuullisuusvaikutukset, asettamaan kestävän kehityksen tavoitteet IT:n ja pilviratkaisujen hallinnalle sekä toteuttamaan tavoitteita tukevia, mitattavia toimenpiteitä. Se tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden kasvattaa kestävän kehityksen läpinäkyvyyttä sekä tuo käyttöön parhaat työkalut kestävän kehityksen suorituskyvyn mittaamiseen ja parantamiseen.

Knowit on kumppanina keskeisissä kestävän kehityksen ohjelmissa, joita ovat esimerkiksi YK:n Global Compact -aloite, Exponential Roadmap Initiative ja YK:n Race to Zero. Näiden jäsenyyksien kautta Knowit yhdistää ilmastotoimet liiketoimintastrategiaan ja auttaa asiakkaitaan pienentämään hiilijalanjälkeä 1.5 °C -ilmastotavoitteen mukaisesti.

Kestävä kehitys on jo kiinteä osa yritysvastuuta. Tuemme nyt pilviasiakkaidemme kestävää kehitystä heidän matkallaan kohti ympäristö-, yhteiskuntavastuun- ja hallintotavan (ESG) tavoitteita todennetuilla menetelmillä ja mitattavasti. Rohkaisemalla asiakkaitamme kohti kestävää tulevaisuutta luodaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tämä on myös vastuumme tulevia sukupolvia kohtaan”, sanoo  Knowitin konsernijohtaja Per Wallentin.   

Lue lisää englanniksi www.knowit.eu/sustainablecloud

Ota yhteyttä
Christina Johansson
Head of Communications, Knowit Group
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tony Hendrell
CEO Knowit Cloud Partnerships
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun