Knowit vahvistaa entisestään kumppanuutta Microsoftin kanssa

Julkaistu 01 helmi 2024

Knowit on saavuttanut Microsoft Solutions Partner -tunnustuksen nyt myös Business Applications -ratkaisualueella. Tämän myötä Knowit on tunnustettu kumppani kaikilla kuudella ratkaisualueella, vahvistaen asemaamme Microsoft Cloud -kumppanina.

Business Applications -ratkaisualueen saavuttaminen kertoo Knowitin laajasta kokemuksesta Microsoftin liiketoimintasovellusten käyttöönoton tukemisessa. Tunnustus on todiste myös kyvystämme tarjota laaja-alaisia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka on räätälöity yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin Pohjoismaissa.

Knowit on nyt Microsoft Solutions Partner kaikilla kuudella kumppaniohjelman ratkaisualueella – Modern Work, Security, Azure for Infrastructure, Azure Digital & App Innovation, Data & AI ja Business Applications. Tämän saavutuksen ansiosta Knowitille on myönnetty Microsoftin korkein Cloud Partner -nimitys osoituksena laaja-alaisesta osaamisestamme, kattaen koko Microsoftin tarjooman. 

– Microsoft Solutions Partner -tunnustuksen saavuttaminen ja sen kautta Cloud Partner -aseman saaminen kertoo tiimimme korkeasta tavoitteellisuudesta ja laajasta ymmärryksestä Microsoft-teknologioista sekä sitoutumisestamme tarjota asiakkaillemme tehokkaita ratkaisuja teknologian eturintamassa, sanoo Per Wallentin, President & CEO, Knowit Group. 

Cloud Partner -tunnustus on merkittävä, sillä se heijastaa kattavaa osaamistamme pilvipohjaisten ratkaisujen ja palveluiden toimittamisessa. Tunnustus ei ainoastaan vahvista kykyämme hallita Microsoftin pilvipalveluja, vaan todistaa myös kokemuksemme hyödyntää näitä teknologioita asiakkaidemme digitaalisen transformaation edistämiseksi ja liiketoimintahyötyjen luomiseksi.

Yrityksille ja organisaatioille, jotka etsivät yhteistyökumppania, Knowit tarjoaa todistetusti asiantuntemusta ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan Microsoftin teknologiakokonaisuuden käyttöönottoon. Knowit profiloituu hyvin auttamaan yrityksiä navigoimaan digitaalisessa transformaatiossa, tarjoten ratkaisuja, jotka edistävät tehokkuutta, innovaatiota ja kasvua.

Paulig kehittää kestäviä palveluita pilven hallintamallin avulla

Paulig siirtyi pilven hallintamalliin, joka mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen digiyhteiskunnan vaatimalla tahdilla. Knowitin toimittama hallintamalli sisältää selkeät pelisäännöt siihen, miten pilvessä toimitaan tietoturvallisesti, ketterästi ja liiketoiminta edellä.

Knowit tukee Heleniä vihreän siirtymän datatarpeissa

Data mahdollistaa paremman ymmärryksen niin energian tuotannosta kuin sen kulutuksesta, ja ohjaa Heleniä sekä liiketoiminnan että ympäristön kannalta järkeviin ratkaisuihin. Knowitin Microsoft-tiimi on varmistanut Helenin keskeisten järjestelmien ajantasaisuuden jo 10 vuoden ajan.

Ota yhteyttä
Juha Markkanen
CEO, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun