Digitaalinen muutos vaikuttaa myös sisäiseen viestintään ja uudistaa työympäristöä.

Olemme Knowitilla innoissamme erilaisista yhteistyöratkaisuista ja suosikkejamme ovat erityisesti SharePoint ja Microsoft 365. Meillä on kokemusta niin pienistä käyttöönottoprojekteista kuin suurista integrointiprojekteista, jotka kestävät vuosia. Vahvuutemme on siinä, että yhdistämme syvällisen teknisen osaamisen liiketoiminnan analysointi-, käyttöönotto- ja koulutusosaamiseen.

Pyrimme aina pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Siksi ratkaisujemme hallinta on erityisen tärkeää - haluamme varmistaa, että toimitamme laadukkaat ratkaisut, joilla asiakasorganisaatio pääsee haluamiinsa tuloksiin. 

Selvitämme tarpeet ja helpotamme yhteistyön tekemistä digitaalisten ratkaisujen avulla siten, että työpiste voi yhtä hyvin olla toimistolla, kotisohvalla kuin tien päälläkin.

Miksi intranetiin kannattaa investoida?

Monilla työpaikoilla on investoitu voimakkaasti prosessien automatisointiin monimutkaisten liiketoimintasovellusten avulla. Niissä havaitaan nyt, että tuottavuushyödyt vähitellen heikkenevät.

Tulevaisuudessa tuottavuuden parannukset tulevat sen sijaan viestinnän, yhteistyön ja tiedonjakamisen parantamisesta, mikä tapahtuu usein sosiaalisen median, mobiiliratkaisujen ja pilvipalvelujen inspiroimina ketterissä kehitysprojekteissa.

Jatkuva kehitys

Intranet on laajentunut tietoverkosta ja itsepalveluportaalista digitaaliseksi työpisteeksi, joka pitää sisällään myös yhteistyö-. viesti- ja kokousjärjestelmiä, tuottavuustyökaluja ja mobiiliratkaisuja.

Käytämme siksi sellaisia palveluja kuten Microsoft SharePoint, Yammer, Teams, Outlook ja Office, sekä sisällönhallintatyökaluja kuten Optimizely ja WordPress, sekä Facebookin ja Googlen kaltaisia alustoja.

Paketoidut intranet- ja digitaaliset työpöytäratkaisut

Microsoft 365 on itsessään paketoitu ratkaisu, joka tarjoaa monia eri yhteistyötoimintoja. Lisäksi olemme Knowitilla kehittäneet joukon moduuleja, jotka antavat asiakkaalle mahdollisuuden lisätä investoinnin arvoa ilman, että palveluna tarjottavaa Microsoft 365:ä on syytä päivittää.

Knowitille jokainen asiakas on ainutlaatuinen. Siksi emme myy valmiiksi paketoituja ratkaisuja, vaan annamme asiakkaan valita suuresta moduulijoukosta haluamansa osat niin, että ratkaisusta tulee juuri asiakkaalle ja asiakasorganisaatiolle sopiva.  

 

"No successful digital workplace projects without a clear focus on users and an understanding that there is going to be a change in culture."
Ota yhteyttä
Christer Lybeck
CEO, Knowit Experience Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun