Skip to main content
To the homepage of Knowit

VERKKOPALVELUT

Web-analytiikka

Mittaaminen ja analysointi mahdollistaa jatkuvan verkkopalveluiden kehityksen dataohjautuvasti. Se auttaa päätöksenteossa, kun optimoidaan verkkosivujen sisältöjä, asiakaspolkuja ja löydettävyyttä tai toteutetaan mainonnan ratkaisuja. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään verkkoanalytiikan tarjoamat mahdollisuudet ja rakentamaan suunnan kohti dataohjautuvaa kehitystä.

Datan hyödyntäminen osana liiketoimintaa

Analytiikan kerääminen on helppoa, mutta datan hyödyntäminen edellyttää yrityksen liiketoimintatavoitteiden ja mitattavan palvelun roolin sekä tavoitteiden syvällistä ymmärtämistä. Uutta palvelua rakentaessamme tai uutta analytiikkajärjestelmää asentaessamme määrittelemme aina asiakkaidemme kanssa yhdessä keskeisimmät mittarit, joilla palvelun onnistumista mitataan. Tuemme asiakasta uusien analytiikkaprosessien käyttöönotossa, että kokonaisvaltainen analytiikka voidaan ottaa yrityksessä osaksi liiketoiminnan kehittämistä.

Auditoimme nykyisen web-analytiikan asennuksenne ja annamme konkreettisia kehitysehdotuksia mittaamiseen ja tiedon hyödyntämiseen.

Lue lisää

Analytiikkatyökalujen valinta ja asennus

Ohjaamme uusien analytiikkatyökalujen valitsemisessa ja autamme käyttöönotossa. Tärkeintä on, että analytiikka saadaan osaksi jokapäiväistä tekemistä.

Olemme Googlen Partner ja tarjoamme palveluita kaikkiin Googlen analytiikkatyökaluihin liittyen. Lisäksi meiltä löytyy osaamista vaihtoehtoisista työkaluista kuten avoimen lähdekoodin Matomo, sekä eurooppalainen Piwik Pro. Hallitsemme myös Intranet-sivustojen analytiikan.

LUE LISÄÄ

 

Dashboardit ja datan visualisointi

Tietoa tulvii käyttöömme niin paljon, että kaipaamme olennaisen kiteyttämistä ja tiedon pukemista helposti ymmärrettävään muotoon. Datan visualisointi on tervetullut tapa kerätä keskeiset tiedot ja tarjoilla tieto kohdennettuina kaikille relevanteille kohderyhmille organisaationne sisällä.

LUE LISÄÄ

 

Analytiikkakoulutus

Kukaan ei ole seppä syntyessään, vaan opastuksen ja kokeilemisen kautta omaksumme jatkuvasti uutta. Jokainen verkkosivusto- ja analytiikkaprojekti pitää sisällään koulutusta asiakkaan tarpeen mukaisesti. Rajaamme koulutuksen aina siihen liittyvään kokonaisuuteen sopivaksi, oli kyse sitten uudesta analytiikkatyökalusta tai tavoista hakea kasvua data-ohjautuvasti.

Tarjoamme koulutusta analytiikkatyökaluhin kuten Google Analytics 4, Piwik Pro tai Matomo, olipa kyseessä sitten verkkosivuston tai muun digitaalisen alustan, kuten intranetin mittaaminen.

Koulutus voi sisältää esimerkiksi:

  • Mittaamisen käsitteet ja miten mittaus toimii
  • Käyttöliittymä ja oletusraportit
  • Tavoitteiden seuranta ja omat raportit

Ota yhteyttä mikäli haet osaamista ja apua analytiikan hallitsemiseen.

Tutustu myös muihin palveluihimme

HakukonemarkkinointiSEOSisältöstrategia

Janne Miettinen

Lead Consultant Data and Marketing

Knowit Experience