Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowit Nordic Business Forumin pääkumppaniksi

Knowit on solminut sopimuksen Nordic Business Forum pääkumppanuudesta vuodelle 2023. Syyskuun 27.-28. järjestettävän Nordic Business Forumin odotetaan kokoavan 7000 päättäjää paikan päälle Helsinkiin sekä 25 000 vierasta online-tapahtumaan.

Knowit Nordic Business Forumin pääkumppaniksi

Vuonna 2023 tapahtuma yhdistää Be:Change -teemalla huippupuhujia maailmalta sekä tuhansia päättäjiä Suomesta ja Pohjoismaista pohtimaan yhdessä, mitä kestävä muutos tarkoittaa johtajuuden, innovaatioiden ja resilienssin kautta. Vastuullisen digitalisaation palveluita tarjoava Knowit haluaa kumppanuudellaan olla edistämässä yritysten yhteispeliä ja keskustelua kestävän tulevaisuuden puolesta. Kumppanuus tukee Knowitin visiota rakentaa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation ja innovaatioiden kautta, mahdollistaen asiakkailleen kestävän kasvun strategioiden, teknologian ja muotoilun keinoin.

”Maailma tarvitsee yrityksiä ja johtajia, joilla on tahto ja rohkeus tehdä vaikuttavia tekoja. Se vaatii yhteistyötä, yhteistä ymmärrystä ja uuden oppimista yhdessä. Nordic Business Forum yhdistää päättäjiä pohtimaan yhdessä, mitä kestävä muutos tarkoittaa johtajuuden, innovaatioiden ja resilienssin kautta. Koemme tärkeäksi olla tukemassa sitä”, kertoo Knowitin brändiä Suomessa johtava Pekka Nurmi. Nähdään Nordic Business Forumissa!

Lisätiedot: Pekka Nurmi,
Head of Strategic Development & Brand
Puh: +358 50 440 1640
Email: pekka.nurmi@knowit.fi 

Juha Markkanen

CEO

Knowit Solutions