Skip to main content
To the homepage of Knowit

LEHDISTÖTIEDOTTEET

Knowit investoi kasvuun Tampereella

NON REGULATORY

Knowit avaa Tampereelle uuden toimiston ja houkuttelee osaajia kestävällä työelämäkulttuurilla.

Digitalisaation ja liiketoiminnan konsultointiin erikoistunut Knowit uskoo ja panostaa kasvuun Pirkanmaalla. Yhtiö avaa uuden toimiston Tampereelle Technopolis Yliopistorinteeseen kesäkuun alussa. 
 
”Olemme viime vuosina kasvaneet markkinaa nopeammin, ja Tampere on paras paikka kasvulle juuri nyt. Pirkanmaalta löytyy Suomen parhaita IT-osaajia. Haluamme tarjota heille yhteiskunnallisesti vaikuttavia projekteja ihmistä parhaalla tavalla ymmärtävässä työpaikassa”, kertoo Knowit Solutions Oy:n toimitusjohtaja Juha Markkanen. 
 
Tällä hetkellä Knowit työllistää Suomessa 480 asiantuntijaa, joista 160 on Tampereella. Vastuullisuuteen vahvasti sitoutunut yhtiö on panostanut erityisesti kestävään työelämäkulttuuriin. Se näkyy myös Tampereen uusien toimitilojen suunnittelussa. 
 
Haluamme rakentaa kestävää työelämää, joka tukee työntekijää työuran ja elämän kaikissa vaiheissa. Uutta toimistoa suunnitellessa kiinnitettiin erityistä huomiota hybridityön tekemiseen, työntekijäkokemukseen, neuromonimuotoisuuteen ja hyvinvointiin. Työympäristö Technopoliksella edesauttaa hyvin yrityskulttuurin kehittämistä sekä yhteistyön ja innovaatiokulttuurin toteutumista.  
 
Markkanen toteaa Tampereen olevan kaikin puolin hyvä paikka liiketoiminnan kehitykselle. 
  
”Yrityksemme juuret Tampereella ulottuvat 90-luvulle. Kaupunki on panostanut yrityselämään ja kasvanut merkittäväksi liike-elämän keskukseksi. Se on mahdollistanut meille merkittäviä, pitkäaikaisia asiakassuhteita. Olemme kasvaneet yhdessä Tampereen kanssa.” 
 
”Haluamme antaa alueelle hyvää takaisin ja luoda Tampereelle uusia työpaikkoja oman kasvumme myötä. Tulemme syksyllä juhlistamaan uuden toimistomme avausta myös kaikille tamperelaisille yrityksille ja organisaatioille avoimilla verkkokoulutuksilla.” 
 

Juha Markkanen

CEO

Knowit Solutions