Älykäs automaatio

Tehosta tuottavuuttasi automatisoimalla

Älykkäässä automaatiossa on kyse tuottavuudesta ja sen tehostamisesta – useissa tapauksissa valitun prosessin automatisointi maksaa itsensä takaisin jo 4–6 kuukaudessa. Kun tarvitset apua liiketoimintaprosessien uudistamiseen ja automaatioasteen nostamiseen, meillä on tarvittava osaaminen prosessiautomaatiosta, tekoälystä ja koneoppimisesta sekä automaation ylläpidosta ja hallinnasta Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että toimitamme tuottavaa ja laadukasta automaatiota koko prosessin elinkaaren ajan. 

Ohjelmistorobotiikan avulla keskityt vain olennaiseen 

Jokapäiväisissä työtehtävissä on paljon aikaa vieviä, rutiininomaisia tehtäviä. Ohjelmistorobotiikan (RPA) avulla saat tekijän toistuviin, virheherkkiin ja mahdollisesti suurivolyymisiin manuaalisiin tehtäviin ja työkulkuihin. Työkulkujen automatisointi robotiikalla mahdollistaa organisaatiollesi esimerkiksi pienempiä kustannuksia, prosessien lyhyempiä läpimenoaikoja ja niiden parempaa laatua, sillä robotit eivät tee virheitä. Kun robotit hoitavat back-office -tyylisiä tehtäviä taustalla, jää organisaatiosi työntekijöille enemmän aikaa esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen ja lisäarvon tuottamiseen.  

Tutustu videoon Jaakko-robotista, joka on Bernerillä täysivaltainen tiimin jäsen. 

AI_älykäs_automaatio

Hyödynnä tekoälyä ja koneoppimista liiketoiminnassasi

Älykäs automaatio on kehittynyttä automaatiota, joka käyttää tekoälyä (AI), koneoppimista (ML) ja muita kehittyneitä teknologioita automatisoimaan monimutkaisia tehtäviä. Tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntämisen mahdollisuudet liiketoimintasi, asiakaspalvelusi tai tuotekehityksesi kehittämisessä ovat rajattomat. Oppivilla algoritmeilla voimme analysoida, ennustaa ja ohjata esimerkiksi organisaatiosi myyntiä, tuotantoa tai vaikka ohjelmiston laatua. Oleellista ratkaisun toteuttamiseksi on määrällisesti ja laadullisesti riittävä data.  

älykäs_automaatio_robotiikka

Robotiikan hallinta tukee robottien seurantaa ja johtamista

Kun liiketoiminnan tukena on useita ohjelmistorobotteja, on niiden ohjaaminen ja seuranta hankalaa. Siksi olemme kehittäneet robotiikkapalvelumme tueksi ohjelmistorobottien hallintatyökalun (Robot Manager) hallitsemaan Robot Framework -viitekehyksellä ja Pythonilla toteutettuja ohjelmistorobotteja. Visuaalinen työkalu helpottaa robottien ohjausta ja niiden työn raportointia, tuoden vahvan tuen robottien seurantaan ja johtamiseen. Visuaalinen työkalu sisältää paljon ominaisuuksia, joilla voidaan tukea robottien käyttöönottoa, seurata niiden päivittäistä työtä ja hallita suuria määriä ohjelmistorobotteja. Siitä hyötyvät niin liiketoiminnan kuin IT:n edustajat. 

älykäs_automaatio_ulkoista-ylläpito

Ulkoista ohjelmistorobottien kehittäminen ja ylläpito

RPA kehittämisen ja ylläpidon ulkoistaminen (RPA as a Service/Managed RPA) antaa organisaatiollesi mahdollisuuden automatisoida liiketoimintaprosesseja nopeasti, kustannustehokkaasti ja joustavasti, ilman suuria investointeja ajan, rahan ja henkilöstöresurssien suhteen. Me vastaamme ohjelmistorobottiesi kehittämisestä, ylläpidosta ja valvonnasta joustavasti ja skaalautuvasti. Varmistamme, että automatisoidut prosessisi toimivat tehokkaasti, tietoturvallisesti ja virheettömästi.  

RPA-pelikirja

Lataa johdanto RPA-pelikirjaan

Ohjelmistorobotiikka on tullut jäädäkseen. Nykyään virtuaaliset
kollegat hoitavat entistä enemmän puuduttavia rutiinitehtäviä,
mutta samalla ohjelmistorobotiikka muuttaa muotoaan ja laajentuu
vauhdilla kohti älykästä automaatiota.

Lataa maksuton johdanto RPA-pelikirjaan alta löytyvästä linkistä.

Tutustu sisältöihimme

Voiko robotti villiintyä?

Ei ole ihme, että älykäs automaatio, digitaaliset kollegat ja prosessien tehostaminen ovat yrityksissä tärkeitä kehityskohteita. Työpäivämme täyttyvät valtavasta määrästä rutiinityötä, asiakkaat haluavat palvelua lähes kellon ympäri ja järjestelmien valtavien datamäärien analysointiin ei riitä millään aikaa.   

Ota yhteyttä
Jani Koivulainen
Head of Offering, Principal Consultant, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun