Allekirjoitimme Microsoftin Partner Pledge -lupauksen

Julkaistu 28 helmi 2022

Microsoftin Partner Pledge -allekirjoituksella osoitamme sitoutumisemme kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseen asiakasprojekteissamme kuin myös omissa hankkeissamme.

Saman arvopohjan jakaminen teknologiakumppaneidemme kanssa antaa meille entistä vaikuttavammat tavat edistää kestävän kehityksen ja teknologian mahdollistamia positiivisia vaikutuksia asiakkaillemme sekä koko yhteiskunnalle.

”Näkemyksemme jakaminen Microsoftin kanssa on erityisen hienoa, sillä yksin omat muskelimme eivät riitä samanlaiseen vaikutukseen kuin mihin ison kumppanimme kanssa pystymme. Kestävä kehitys ja vastuullisuus on tekemisemme ytimessä. Knowit hyväksyttiin äskettäin YK:n Global Compact -aloitteeseen, joka ohjaa toimintaamme sekä strategisella että päivittäisellä tasolla. Makers of a sustainable future -sloganimme kertoo mentaliteetistamme rakentaa kestävää tulevaisuutta. Asiantuntijoidemme osaaminen ulottuu teknologiaosaamisen lisäksi ymmärrykseen, miten tekemisemme heijastuu kestävän kehityksen edistämiseen”,

kommentoi Niina Känsälä, VP Cloud Driven Services, Knowit Solutions.

Partner Pledge:n neljä tavoitetta

Digitaaliset taidot (engl. Digital Skills)
Auttaa Suomea valmistautumaan neljännen teollisen vallankumouksen haasteisiin Microsoft Digital Skills -ohjelman kautta.

Monimuotoisuus (engl. Diversity)
On tärkeää, että toimialamme kuvastaa ja tukee yhteiskuntaa, ja että jatkamme toimintaamme lisätäksemme monimuotoisuutta teknologian parissa työskentelevien keskuudessa.

Vastuullinen ja eettinen tekoäly (engl. Responsible and ethical AI)
Varmistetaan, että tekoälyä kehitetään ja toteutetaan vastuullisin eettisin tavoin, kuten esitetään AI for good and Future Computed -ohjelmassa.

Kestävä kehitys (engl. Sustainability)
Sitoutuminen kestävään kehitykseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen.

 

Shortly in English

By signing the Microsoft Partner Pledge, we demonstrate our commitment to promoting sustainability goals in our customer projects as well as in our own initiatives. Read more.

Ota yhteyttä
Niina Känsälä
VP Cloud Driven Services, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun