Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Allekirjoitimme Microsoftin Partner Pledge -lupauksen

Microsoftin Partner Pledge -allekirjoituksella osoitamme sitoutumisemme kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseen asiakasprojekteissamme kuin myös omissa hankkeissamme.

Saman arvopohjan jakaminen teknologiakumppaneidemme kanssa antaa meille entistä vaikuttavammat tavat edistää kestävän kehityksen ja teknologian mahdollistamia positiivisia vaikutuksia asiakkaillemme sekä koko yhteiskunnalle.

”Näkemyksemme jakaminen Microsoftin kanssa on erityisen hienoa, sillä yksin omat muskelimme eivät riitä samanlaiseen vaikutukseen kuin mihin ison kumppanimme kanssa pystymme. Kestävä kehitys ja vastuullisuus on tekemisemme ytimessä. Knowit hyväksyttiin äskettäin YK:n Global Compact -aloitteeseen, joka ohjaa toimintaamme sekä strategisella että päivittäisellä tasolla. Makers of a sustainable future -sloganimme kertoo mentaliteetistamme rakentaa kestävää tulevaisuutta. Asiantuntijoidemme osaaminen ulottuu teknologiaosaamisen lisäksi ymmärrykseen, miten tekemisemme heijastuu kestävän kehityksen edistämiseen”,
kommentoi Niina Känsälä Knowitilta.

Partner Pledge:n neljä tavoitetta

1. Digitaaliset taidot (engl. Digital Skills)
Auttaa Suomea valmistautumaan neljännen teollisen vallankumouksen haasteisiin Microsoft Digital Skills -ohjelman kautta.

2. Monimuotoisuus (engl. Diversity)
On tärkeää, että toimialamme kuvastaa ja tukee yhteiskuntaa, ja että jatkamme toimintaamme lisätäksemme monimuotoisuutta teknologian parissa työskentelevien keskuudessa.

3. Vastuullinen ja eettinen tekoäly (engl. Responsible and ethical AI)
Varmistetaan, että tekoälyä kehitetään ja toteutetaan vastuullisin eettisin tavoin, kuten esitetään AI for good and Future Computed -ohjelmassa.

4. Kestävä kehitys (engl. Sustainability)
Sitoutuminen kestävään kehitykseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Juha Markkanen

CEO

Knowit Solutions