Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Nimitysuutisia: Janne Suomalainen Data Driven Services -liiketoimintayksikön johtajaksi

KTM Janne Suomalainen on nimitetty Knowit Solutions Oy:n Data Driven Services -liiketoimintayksikön johtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi 1.9.2022 alkaen.

Janne on toiminut aikaisemmin Knowitilla liiketoiminnan kehitysjohtajana. Hänellä on lisäksi yrittäjätaustaa data- ja analytiikan alalta sekä pitkä kokemus tuotehallinnasta, myynnistä ja markkinoinnista. Janne on työskennellyt Knowitilla vuodesta 2020 asti. Data Driven Services -liiketoiminnan johdossa aiemmin toiminut Seppo Maukonen siirtyy opintovapaalle syyskuun alusta.  

Janne Suomalainen, Data Driven Services -liiketoimintayksikön johtaja:

”Otan innolla vastaan uuden tehtävän, jossa saan Knowitin huippuosaajien kanssa kehittää asiakkaidemme kykyä hyödyntää dataa ja analytiikkaa markkinoiden parhailla teknologioilla. Odotan data- ja analytiikkapalveluiden kysynnän jatkavan kasvuaan, kun palveluita ja tuotteita digitalisoidaan kiihtyvällä vauhdilla. Datan laaja hyödyntäminen on ja tulee olemaan asiakkaillemme merkittävä kilpailutekijä.“ 

Juha Markkanen, vs. toimitusjohtaja:

”Kehitämme aktiivisesti ja määrätietoisesti toimintaamme ja palveluitamme vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin kehittää kestäviä ratkaisuja pilvipalveluiden, data-analytiikan, ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen parissa. Data- ja analytiikkaliiketoimintamme on kasvanut merkittävästi viimeisen parin vuoden aikana ja tämä trendi jatkuu vahvana. Jannen kokemus ja syvä tuntemus data- ja analytiikan liiketoiminnasta tukevat kasvutavoitteitamme ja strategiaamme. Tiedolla johtaminen on niin oman kuin asiakkaidemmekin liiketoiminnan menestymisen ja kasvun edellytys. Toivotan Jannen lämpimästi tervetulleeksi Knowit Solutionsin johtoryhmään sekä menestystä uudessa roolissa.” 

Tehtävämme on rakentaa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation keinoin. Helpotamme ihmisten jokapäiväistä elämää luomalla vastuullisia, turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuja. Knowit Solutions auttaa organisaatioita dataohjatussa liiketoiminnassa, pilvipalveluissa, ketterässä ohjelmistokehityksessä ja laadunvarmistuksessa. 

Juha Markkanen

CEO

Knowit Solutions