Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowitille Kubernetes on Microsoft Azure -erikoistuminen

Knowit on saavuttanut Kubernetes on Microsoft Azure -erikoistumisen, joka todentaa kokemuksemme ja asiantuntemuksemme pilvikuormien käyttöönotossa ja hallinnassa konttien sekä Kubernetesin avulla Azure-pilvialustalla.

Organisaatioiden hyödyntäessä yhä enemmän konttialustaisia sovelluksia, konttiteknologiat ovat tulleet olennaiseksi osaksi IT-strategioita. Siirtyminen pilvinatiiveihin sovelluksiin konttien, DevOps-käytäntöjen ja mikropalveluiden avulla on jo vakiintunut käytäntö, tarjoten skaalautuvuutta, joustavuutta ja nopeaa käyttöönottoa organisaatioille.
 
Pilvikuormien siirtämiseen ja uusien pilvinatiivien sovellusten kehittämiseen tarvitaan vahvaa asiantuntemusta, joka vaatii erityisosaamista konttien orkestroinnissa, DevOps-käytännöissä ja mikropalveluissa. Ajantasalla pysyminen kehittyvien työkalujen, alustojen ja parhaiden käytäntöjen suhteen on ratkaisevan tärkeää kilpailukyvyn säilyttämiseksi digitaalisessa toimintaympäristössä.
 
Konttipohjaisten sovellusten merkitys ja osaavien kumppaneiden tarve tällä alalla on siis tarpeen. Kubernetes on Azure -erikoistuminen myönnetään Microsoft-kumppaneille, jotka täyttävät tiukat asiakasmenestyksen ja henkilöstön osaamisen kriteerit sekä läpäisevät kolmannen osapuolen auditoinnin. Tämä erikoistuminen osoittaa Knowitin kyvykkyyden hyödyntää Kubernetes-teknologiaa pilvipohjaisten sovellusten, datan hallinnan ja tekoälyn optimoimiseksi asiakkaille.
 
Erikoistumisten saavuttaminen on vaikeaa ja vaatii paljon osaamista, kokemusta ja omistautumista. Microsoftin erikoistumisten saaminen on laatuleima, joka varmistaa asiakkaillemme, että he saavat parasta asiantuntemusta,” sanoo Stefan Andersson Nystedt, Knowitin Nordic Microsoft Business Alliance Lead.

Iida Hällsten

Partner Executive & Client Executive

Knowit Solutions