Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowitille dbt sertifikaattipalkinto

Knowitin tiimi suoritti dbt Labsin heinäkuussa lanseeraaman sertifikaattikokeen ja sai dbt Labsin tunnustaman hopeatason sertifikaattipalkinnon.

Knowitille dbt sertifikaattipalkinto

Sertifikaatin hopeataso vaatii sen, että vähintään 5 henkilöä organisaatiosta suorittaa teknisesti vaativan kokeen dbt:n vuosittaisen Coalesce-konferenssin alkuun mennessä. Erittäin tiukasta aikataulusta huolimatta Knowitilita kokeen läpäisi 6 henkilöä. Knowit oli ainoa pohjoismainen toimija joka palkinnon sai. Sertifikaattipalkinto osoittaa, että Knowitilla on dbt Labsin tunnistamaa osaamista ja että olemme sitoutuneita kehittämään osaamistamme dbt Labsin pitkäaikaisena Pohjoismaisena kumppanina. Knowitin tiimi on alusta asti ollut innoissaan dbt:stä, ja otti testin asettaman haasteen vastaan motivoituneena ja hyvällä kilpailuhengellä. Knowit on hyödyntänyt dbt:tä jo useassa projektissa, ja osaamisemme ja asiantuntijuutemme on saanut asiakaskunnaltamme hyvää palautetta.

dbt Labs julkaisi Coalesce -konferenssin kumppanitapahtumassa tunnustuksen saaneet kumppanit blogissaan 17. lokakuuta. Lue blogi täällä.

""

Juha Markkanen

CEO

Knowit Solutions