Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowit ostaa Cybercomin: syntyy pohjoismainen uusi ja vahva digitaalisten ratkaisuiden yritys

Kohti kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitaalisuuden avulla. Kaiken kaikkiaan uudella Knowitillä on noin 3800 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Puolassa ja Saksassa. Yhdistymisen jälkeen toiminta jatkuu Knowit -brändillä. Suomessa Knowit kasvaa noin 150 työntekijästä noin 400 työntekijään.

Knowit ja Cybercom täydentävät hyvin toisiaan ja niistä tulee yhdistymisen kautta erittäin houkutteleva yhteistyökumppani, jolla on vahva työnantajabrändi ja yhteinen visio digitaalisen muutoksen toteuttamisesta ja nopeuttamisesta kohti tulevaisuuden kestävän kehityksen liiketoimintamalleja. Knowitilla on hyvä asema pohjoismaissa sekä laaja osaaminen laadukkaassa järjestelmäkehityksessä (Knowit Solutions), digitaalisessa asiakaskokemuksessa (Knowit Experience) ja liikkeenjohdon konsultoinnissa (Knowit Insight). Cybercom on erikoistunut datalla johdetun liiketoiminnan, ketterän ohjelmistokehityksen sekä julkisen pilvipalvelun tehokkaan hyödyntämisen ratkaisuihin. Palvelut vahvistuvat pohjoismaisille asiakkaille erityisesti teollisuudessa ja telecom -alueella. Knowitin pohjoismaiselle tasolle luodaan myös uusi Knowit Connectivity liiketoiminta-alue.

”Tämän kaupan myötä Knowitista tulee entistä houkuttelevampi kumppani sekä asiakkaille että työntekijöille, samalla kun luomme entistä paremmat edellytykset jatkuvalle vahvalle kasvumatkalle", kertoo Ville Särmälä, Knowit Oy:n toimitusjohtaja.

Kaupan odotetaan varmistuvan kesällä, odotettaessa Ruotsin kilpailuviraston hyväksyntää ja Knowitin ylimääräisen yhtiökokouksen päätöstä 28. toukokuuta 2021.

Knowit has issued an invitation to a webcast to present the acquisition on May 5 2021 at 10:00 AM CET (11.00 Finnish time). The presentation will be held in English. Link to the presentation: https://www.investis-live.com/knowit/608bd09323de2919000370b9/khjb The webcast will also be available afterwards

Christina Johansson

Head of Communications