Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowit on Google Cloud Premier Partner

Olemme auttaneet useita asiakkaitamme menestyksekkäästi ottamaan käyttöön ja hyödyntämään Google Cloudin palveluita ja tuotteita. Nyt olemme saavuttaneet myös Google Cloudin korkeimman kumppanitason.

Knowit on Google Cloud Premier Partner

Vahvistunut kumppanuutemme Google Cloudin kanssa tukee tavoitettamme auttaa yrityksiä ja organisaatioita heidän pilvimatkallaan pilvipalveluiden suunnittelusta käyttöönottoon ja hallintaan. Yli 50 Google Cloud –sertifioitua pilviarkkitehtiamme ja datainsinööriämme varmistavat, että Google Cloud saadaan parhaiten sovitettua asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin.

“Premium Partnerina pääsemme hyödyntämään entistä laajemmin kumppanuuden tuomia etuja. Sen ansiosta voimme kehittää asiakkaidemme kanssa viimeisimpiä teknologioita hyödyntäviä innovatiivisia ja turvallisia pilvipalveluita, jotka puolestaan mahdollistavat asiakkaillemme heidän omien kunnianhimoisten liiketoimintatavoitteidensa saavuttamisen”, kommentoi Satu Raudasoja, Head of Professional Services, Cloud, Knowit.

Premier-tason kumppanina käytössämme ovat entistä monipuolisemmat kumppaniresurssit, koulutusmahdollisuudet sekä tuoreimmat tuotejulkaisut. Tämän myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkossakin osaamista uusimmista teknologiastandardeista sekä innovatiivisia ratkaisuja. Tiivis yhteistyömme Google Cloudin kanssa auttaa meitä vauhdittamaan yrityksiä ja organisaatioita ottamaan käyttöön pilviratkaisuja sekä kasvattamaan heidän pilvimaturiteettiaan.

“Olemme ylpeitä työskennellessämme kumppanin kanssa, joka jakaa tavoitteemme kestävän kehityksen ja paremman tulevaisuuden luomisen osalta. Lisäksi Googlen sitoutuminen Haminan datakeskukseen on tärkeää monille asiakkaillemme, sillä se mahdollistaa asiakkaillemme alhaisten latenssien lisäksi tiedon pysymisen Suomen rajojen sisällä”,


Tommi Marjomaa, Principal Consultant

Knowit.

Tiimimme auttaa sinua hyödyntämään pilven koko potentiaalin myös multicloud-ympäristössä, sekä löytämään liiketoimintatarpeisiisi ja strategiaasi sopivat alustat sekä ratkaisut, jotka auttavat luomaan kestävää kilpailuetua liiketoiminnallesi. 

Jali Pieskä

Head of Offering, Principal Consultant

Knowit Solutions