Skip to main content
To the homepage of Knowit

UUTISET

Knowit on Google Cloud Platform Sell and Service Partner

Googlen Sell and Service -kumppanina autamme asiakkaitamme hyödyntämään pilvipalveluita kokonaisvaltaisesti heidän digitalisaatio- ja pilvimatkallaan. Googlen avoin, älykäs, kestävä ja luotettava pilvialusta tarjoaa rajattomia mahdollisuuksia asiakkaidemme liiketoiminnan innovatiiviselle kehittämiselle. Kestävää kehitystä edistävät pilvipalvelut ovat entistä merkittävämmässä roolissa palvelu- ja tuotekehityksessä.

"On erittäin hienoa pystyä tukemaan asiakkaidemme digitalisaatiota kolmen suurimman pilvipalvelun parissa. Sell and Service -kumppanuuden myötä meillä on luonnollisesti taustalla vahva myynnillinen ja tekninen tuki Googlelta, mikä varmistaa parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Olemme myös panostaneet osaamisen kehitykseen merkittävästi. Olen ylpeä, että meillä on jo useita sertifioituja Google-asiantuntijoita asiakasprojekteissa, ja autamme asiakkaitamme saamaan täyden hyödyn pilvestä”, kommentoi Niina Känsälä Knowitilta.

Pilvipalvelut kestävän kehityksen edistäjinä

Google Cloud Platform -kumppanuus tarkoittaa, että Knowitilla on nyt tiivis yhteistyö kolmen tärkeimmän pilvipalvelutarjoajan kanssa. Uusien teknologioiden ilmaantuminen markkinoille vaatii organisaatioilta nopeaa reagointia, sillä ne avaavat uusia mahdollisuuksia ketterään ja kestävään kehittämiseen pilvinatiiveilla työkaluilla. Asiakasyrityksillä onkin kasvava tarve hyödyntää moderneja pilviteknologioita eri tilanteissa entistä tehokkaammin.

”Asiakkaidemme pilvistrategiat pitävät usein sisällään hybridiratkaisuja ja alusta valitaan kulloisenkin käyttötarpeen mukaan. Pystymme tukemaan heidän valintojaan ja tarjoamaan viimeisintä tietoa ja asiantuntijaosaamista monipuolisesti pilvivalinnasta riippumatta. Lisäksi kaikki pilvipalvelutarjoajat ajavat vahvasti myös kestävän kehityksen agendaa. Tämä on mahtava suunta, sillä meidän toimintaamme on jo useita vuosia ohjannut kestävän kehityksen tavoitteiden edistäminen teknologian avulla. Resurssien käyttö, energiankulutus ja toimitusketjujen vastuullisuus ovat asiakkaidemme tyypillisiä kehityskohteita”, Känsälä kertoo.

Kestävä kehitys on ollut yksi Googlen avaintavoitteista. Google on yksi suurimmista uusiutuvan energian yritysostajista: 40 % käytetystä sähköstä tulee uusiutuvasta energiasta. He myös optimoivat jatkuvasti energiatehokkuuttaan koneoppimisen avulla. Tämän tuloksena Googlen pilvessä ajettavilla työkuormilla ei ole lainkaan hiilidioksidipäästöjä. *

Kokonaisvaltaiset digitaaliset ratkaisut

Dataohjattu liiketoiminta ja analytiikka, julkiset pilvipalvelut, ketterä ohjelmistokehitys ja laadunvarmistus ovat avainkomponentteja yrityksen elinkelpoisuuden ylläpitämiseen myös tulevaisuudessa. Data antaa meille näkemystä ja ymmärrystä konkreettisesti ja mahdollistaa liiketoiminnan päätöksenteon faktapohjaisesti. Pilvi tarjoaa perustan, jolle rakennetaan digitaalisia ratkaisuja. Ketterä ohjelmistokehitys ja laadunvarmistus sitovat nämä molemmat yhteen ja luovat kokonaisen ratkaisun, joka mahdollistaa asiakkaillemme heidän liiketoimintatavoitteiden saavuttamisen.

Pilviympäristöillä on tärkeä rooli tässä kokonaisuudessa, sillä sinne siirretään jo olemassa olevia palveluita ja järjestelmiä, mutta samalla se myös mahdollistaa täysin uusien pilvinatiivien palveluiden tai sovellusten kehittämisen.

”Tämän hetken merkittävä pilvitrendi on sovellusten modernisointi. Optimoidut ja valmiita komponentteja hyödyntävät toteutukset tuovat valtavaa etua asiakkaille, kun he pystyvät reagoimaan ketterästi markkinoiden tai liiketoiminnan muutoksiin. Kun ympäristöt eivät enää aseta rajoja, voi toimia skaalautuvasti, keskittyä olennaiseen ja hyödyntää pilveä kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan eduksi”, Känsälä summaa.

*)  Our head’s in the cloud, but we’re keeping the earth in mind | Google Cloud Blog