Skip to main content
To the homepage of Knowit

YLLÄPITO- JA HALLINTAPALVELUT

Sovellusten ylläpito ja hallinta (AMS)

Huolehdimme, että sovelluksesi toimii – nyt ja tulevaisuudessa. Sovellushallinnan kumppanina (Application Management Services) vastaamme sovellustesi valvonnasta, ylläpidosta, päivityksistä ja optimoinnista.

Paikallinen

Palvelemme suomen ja englannin kielellä, lähelläsi Pohjoismaissa.

Ketterä ja mukautuva

Löydämme tarpeeseesi parhaan ratkaisun konsulttien määrästä palvelun kestoon ja hintaan.

Asiakasymmärrys

Varmistamme toimivan yhteistyön palvelutasosopimusten mittariston (SLA) lisäksi myös henkilötasolla

Saumaton tuki sovelluksellesi 

Ulkoista ohjelmistojärjestelmiesi hallinta ja tuki ja saat saumattomasti toimivia sovelluksia. Tukemme ei vain päivystä, vaan on aidosti toimintavalmiina ympäri vuorokauden ongelmatilanteen sattuessa. Autamme sovellusten käyttöönotossa, testaamisessa ja kehittämisessä sekä ennakoimme ongelmia aktiivisesti välttääksemme häiriötilanteet. 

Pääset kanssamme helposti alkuun, sillä palvelumme skaalautuu niin pienemmälle kuin suuremmallekin kokonaisuudelle. AMS-palvelumme avulla myös optimoit sovellustesi kustannuksia. 

Supervoimana laatu ja ohjelmistot 

Kanssamme saat enemmän kuin pelkkää valvontaa ja häiriöiden korjaamista. Vahva asiantuntijuutemme laadunvarmistuksesta ja ohjelmistokehityksestä takaa sovelluksesi ylläpidettävyyden myös tulevaisuudessa. Varmistamme optimaalisen ja tehokkaan toiminnan, sekä toiminnallisen skaalautuvuuden. 

Osaamisemme tuoma suuri lisäarvo näkyy paitsi tehokkaassa ylläpidossa nyt, myös koko sovelluksen elinkaaren aikana synnyttäen mittavia säästöjä. Kun sovelluksiasi ylläpidetään ja kehitetään laadukkaasti, riskitekijät ja yllättävät korjauskustannukset vähenevät merkittävästi. Ymmärrämme vaatimuksesi, tiedämme parhaan tavan tehdä asioita, ja testaamme tuottamamme ratkaisut varmistaaksemme lopputuotteen parhaan laatukokemuksen. 

Knowit sovellushallinnan kumppaninasi 

Meillä on kyky tarjota kaikki ympäristöllisesti, taloudellisesti ja ajallisesti kestävät digitaaliset ratkaisut, sekä niiden ylläpito ja kehitys. Keskitetty toiminta mahdollistaa suoraviivaisen ja laadukkaan toiminnan, ilman yllättäviä kustannuksia tai kommunikaatiohaasteita. 

Ketterät tiimimme ja prosessimme on suunniteltu skaalautumaan tarpeittesi kanssa yhtä matkaa. Toimimme aina ketterien toimintamallien ja -kulttuurin mukaisesti tuottaaksemme sinulle parasta lisäarvoa, sekä nopeaa ja laadukasta sovelluksen ylläpitoa ja kehitystä. Toimitamme luotettavana kumppanina sen mitä lupaamme ja ajallaan.  

Emme tuijota sokeasti ainoastaan palvelutasosopimusten mittaristoa (SLA), vaan varmistamme yhteistyön toimivuuden myös henkilötasolla. Asiakastyytyväisyytemme ylläpito- ja hallintapalveluissa on 4,7/5. 

Asiakkaitamme

Slide 1 of 1

Myös näissä voimme olla avuksi

OhjelmistokehitysYlläpito- ja hallintapalvelut

Arto Heikkilä

Senior Business Development Manager

Knowit Solutions Oy