Skip to main content
To the homepage of Knowit

YLLÄPITO- JA HALLINTAPALVELUT

Data-alustojen ylläpito ja hallinta

Data-alustojen ylläpito- ja hallintapalvelun (Managed Services for Data Platforms) avulla voit varmistua data-alustasi toiminnasta ja siitä, että tietosi ovat turvassa ja saatavilla silloin, kun sitä tarvitset.

Turvallisuus

Huolehdimme data-alustasi tietoturvasta parhaiden käytäntöjen mukaisesti, jotta tiedot ovat suojassa.

Jatkuva parantaminen

Emme pelkästään ylläpidä, vaan autamme sinua parantamaan data-alustasi toimintaa ja tietojen keräämisen prosesseja.

Saatavuus

Jatkuva ja tehokas data-alustan ylläpito mahdollistaa, että tietosi ovat saatavilla silloin, kun niitä tarvitset.

Keskitä ja tehosta 

Data-alustojen ylläpito- ja hallintapalvelumme huolehtii datatyökuormiesi hallinnasta, kooten hallitut palvelut datan syöttöön, tallennukseen, käsittelyyn, orkestrointiin, palveluun, hallintaan, data-analytiikkaan ja raportointiin.  

Olemme apunasi aina operoinnista optimointiin ja tietoturvasta alustan ja infrastruktuurin hallintapalveluihin. Olemme parhaiden teknologioiden (AWS, Azure Data Factory, Databricks, Snowflake, dbt, Power BI, Elementary) kumppani, maksimoidaksemme parhaan datan hyödyntämisen organisaatiossasi. 

Varmista turvattu, käytettävä ja laadukas data 

Ylläpito- ja hallintapalvelumme avulla varmistat, että data-alustasi toimivat jatkuvasti ja optimaalisesti. Tarjoamme turvallisen ja skaalautuvan ympäristön datan käsittelyyn ja analysointiin, jotta voit reagoida nopeasti datan hyödyntämisen tarpeisiin. Datasi on aina turvassa, käytettävissä ja laadukasta. 

Palvelumme avulla voit varmistua, että data-alustasi on suojattu tietoturvariskeiltä ja päivitykset ja haavoittuvuuksien korjaukset sujuvat automaattisesti osana ylläpitoa. 

Takaamme, että järjestelmäsi on käytettävissä silloin, kun sitä tarvitset, ja minimoimme liiketoimintasi keskeytykset. Korjaamme virheet ja huolehdimme järjestelmäsi tehokkaasta jatkokehityksestä sekä varmistamme, että data-alustasi pysyy ajan tasalla ja toimintakunnossa.  

Asiantuntijat koko elinkaarelle 

Voit varmistua siitä, että palvelumme toteutetaan aina parhaiden käytäntöjen mukaisesti, turvallisesti ja huippuluokan palvelulla sekä asiantuntemuksella. Kumppaninasi emme tuijota ainoastaan palvelutasosopimuksen(SLA) vaatimuksia, vaan mittaamme onnistumistamme myös asiakaskokemuksen, lopputuloksen ja tuotetun lisäarvon valossa. 

Kokeneet konsulttimme, viimeisimmät työkalut ja automaation hyödyntäminen varmistavat, että liiketoimintakriittiset data-alustasi ovat toiminnassa, optimoituja ja turvattuja ympäri vuoden, jokaisena vuorokautena. Modulaarinen palvelumme sisältää kaikenkokoisten ja -tyyppisten palvelupyyntöjen eskaloinnin tasojen 1,2 ja 3 tuesta data-alustojen ja dataohjautuvan kulttuurin kehittämiseen DataOps-menetelmien tuella. 

Valikoituja asiakastöitämme

Slide 1 of 2

Myös näissä voimme olla avuksi

Ylläpito- ja hallintapalvelutPilven ylläpito ja hallintaData-alustat

Jussi Siuro

Client Executive

Knowit Solutions