Skip to main content
To the homepage of Knowit

DIGITAALISET JULKAISUALUSTAT JA WEB-KEHITYS

WordPress

WordPress on ylivoimaisesti maailman suosituin julkaisualusta. Noin joka kolmas kaikista maailman verkkosivuista on rakennettu WordPressillä. Meillä on yli 10 vuoden ja yli 100 projektin kokemus WordPressistä.

Helppokäyttöisyys

WordPressillä sisällön päivittäminen on helppoa. Gutenberg-editori tarjoaa intuitiiviset työkalut ja lähes loputtomat mahdollisuudet yhdistellä sivuilla erilaisia moduuleja.

Laaja valikoima lisäosia

WordPressiin löytyy lukematon määrä valmiita lisäosia erilaisiin tarpeisiin. Lisäosien käyttäminen nopeuttaa kehitystyötä ja tuo sivustolle monia uusia ominaisuuksia.

Kustannustehokkuus

WordPress on lähtökohtaisesti ilmainen julkaisujärjestelmä. Myös kehitystyö WordPressillä on nopeaa ja kustannustehokasta.

Syitä WordPressin suosioon löytyy paljon, tässä muutamia tärkeimpiä:

1. Käytön helppous 

WordPressillä sisällön päivittäminen on helppoa. WordPressin Gutenberg-editori tarjoaa sivuston ylläpitäjälle intuitiiviset työkalut ja lähes loputtomat mahdollisuudet yhdistellä sivuilla erilaisia moduuleita.  

2. WordPress kehittyy jatkuvasti

WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva järjestelmä. Alustaa ja liitännäisiä kehittää massiivinen kehittäjäyhteisö. Jos kohtaat ongelman, joku yhteisöstä on sen jo varmasti kohdannut aiemmin ja siihen löytyy vastaus. 

3. Lisäosia/laajennuksia joka lähtöön

Laajan kehittäjäyhteisön ansiosta WordPressiin löytyy lukematon määrä valmiita lisäosia erilaisiin tarpeisiin. Lisäosien käyttäminen nopeuttaa kehitystyötä huomattavasti verrattuna siihen, että ominaisuudet kehitettäisiin aina alusta asti itse.

4. Kustannustehokas

WordPress on lähtökohtaisesti ilmainen julkaisujärjestelmä. Lisäosat toki saattavat maksaa, mutta yleensä nekin hyvin pieniä summia vuositasolla. Myös kehitystyö WordPressillä on nopeampaa kuin useimmilla muilla alustoilla.

5. Taipuu moneen, myös verkkokauppaan

WordPressin päälle voi rakentaa lähes minkälaisen sivuston tahansa. Lisäksi WooCommerce -lisäosa mahdollistaa monipuolisen verkkokaupan pystytyksen.

6. Hakukoneystävällisyys 

Google ja muut hakukoneet rakastavat WordPressillä tehtyjä sivustoja. WordPressiin on lisäksi tarjolla lisäosia, joilla hakukonelöydettävyyttä pystyy parantamaan entisestään kuten SEO by Yoast.

7. Turvallisuus

WordPressiä kritisoidaan usein tietoturvan osalta, mutta jos lisäosat valitaan huolella, palvelinratkaisussa on kiinnitetty huomiota tietoturvaan ja kokonaisuutta ylläpidetään, on WordPress yhtä turvallinen kuin mikä tahansa muu julkaisujärjestelmä. Tarjoammekin aina asiakkaillemme ylläpitopalvelun, jossa varmistetaan, että WordPressissä kaikki on aina ajantasalla.

Asiakkaistamme WordPressiin luottavat mm. Technopolis, WWF Suomi, Porvoon kaupunki, Musiikkitalo, Amos Rex, Senaatti, Ooppera ja Baletti, Suomen luonnonsuojeluliitto, Helsingin taidemuseo, HOAS ja Design Forum Finland.  

Wordpress asiakastöitämme

Slide 1 of 4

Susanna Salomaa

Business Unit Director

Knowit Experience

Tutustu myös muihin palveluihimme

Vastuulliset verkkopalvelutOptimizelyJamstack-arkkitehtuuriVerkkokauppa ja tuotetiedon hallinta (PIM)