Skip to main content
To the homepage of Knowit

DIGITAALINEN NÄKYVYYS

Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi auttaa sinua tavoittamaan kohderyhmäsi erityisesti sillä kriittisellä hetkellä, jona hän on aikeissa ostaa.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi (SEO, Search Engine Optimization) tarkoittaa ei-maksettujen eli orgaanisten hakutulosten parantamista. Hakukoneoptimointi voidaan määritellä monin tavoin, mutta karkeasti ottaen se tarkoittaa verkkosivuston muokkaamista siten, että se on teknisesti ja sisällöllisesti mahdollisimman helposti hakukoneiden löydettävissä ja tarjoaa samalla vierailijoille mahdollisimman hyvän ja hyödyllisen käyttökokemuksen.

HAKUKONEOPTIMOINTI

 

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta (Pay Per Click, PPC) toimii siten, että hakukoneissa näytetään maksullisia mainoksia, jotka tulevat näkyviin ja lisäävät verkkosivunne näkyvyyttä silloin, kun käyttäjät käyttävät valitsemianne hakusanoja hakukoneissa. Mainostekstit ja viestit voidaan räätälöidä halutulle kohderyhmälle ja jopa kohdentaa maantieteellisen sijainnin mukaan siten, että ne ovat käyttäjälle mahdollisimman relevantteja.

Hakusanatutkimus

Hakusanatutkimuksessa selvitetään millä hakusanoilla ja hakutermeillä käyttäjät etsivät tietoa, palveluita tai tuotteita, joita organisaatiosi tarjoaa. 

HAKUSANATUTKIMUS

Christer Lybeck

CEO

Knowit Experience

Tutustu myös muihin palveluihimme

Web-analytiikkaSEOSisältöstrategia