Knowit on FiSTB Testing Assemblyn Platinum Partner

Julkaistu 29 touko 2023

Knowit on nyt Suomen suurimman ohjelmistotestaustapahtuman FiSTB Testing Assemblyn Platinum Partner.

FiSTB Testing Assembly -tapahtuma kerää vuosittain 400 testausalan ammattilaista yhteen oppimaan uusimmista ohjelmistotestauksen trendeistä. Knowit on ollut kumppanina koko tapahtuman kymmenvuotisen historian ajan ja tänä vuonna siis peräti Platinum Partner. Tapahtuma ja sen oheiskurssit ovat aina olleet Knowitin mielestä upea tapa aktivoida ohjelmistotestausta eri yrityksissä, vaikuttaa ohjelmistotestauksen ammattikunnan jatkuvaan kasvuun ja hyvinvointiin sekä luonnollisesti saada paljon hyviä kontakteja ja tuttavuuksia.

Tapahtuman ohjelma on juuri julkaistu ja siihen voi nyt ilmoittautua. Luvassa upeita puheenvuoroja, mm. Knowitin Kari Kakkonen puhuu ohjelmistotestauksen ilmastovaikutuksesta. Keynotepuheenvuoroina kuullaan ISTQB:n presidenttiä Klaudia Dussa-Ziegleriä tekoälyn ja testauksen yhteydestä ja Elina Hiltusta aiheesta "Three keys to the future: anticipating, innovating and communicating".

Tule mukaan kuuntelemaan konferenssia ja sen yhteydessä järjestettäviä kursseja. Ja luonnollisesti, tule tapaamaan meitä Knowitin ständille tapahtuman aikana!

Alkuun