Knowit liittyi ensimmäisenä Pohjoismaisena yrityksenä Digital with Purpose -aloitteeseen COP26:n aikana

Julkaistu 09 marras 2021

Knowit oli ensimmäinen Pohjoismainen yritys, joka liittyi Digital with Purpose -aloitteeseen Glasgow:n COP26-ilmastokonferenssin aikana. Digital with Purpose on osa Global Enabling Sustainability Initiative (GeSI) -aloitetta, jossa kansainväliset yritysjohtajat kokoontuvat yhteen nopeuttaakseen ja välittääkseen maailman tarvitsemia ilmastoratkaisuja sekä digitaalisen teknologian ratkaisuja.

Digital with Purpose -aloitteen tavoitteena on luoda liiketoiminta-arvoa, toteuttaa digitaalisen teknologian mahdollistava voima sekä täyttää vaatimukset ja tavoitteet, joita tarvitaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden ja Pariisin ilmastosopimuksen täyttämiseksi vuoteen 2030 mennessä. Knowitin konsernijohtaja Per Wallentin allekirjoitti sopimuksen Glasgow:n ilmastokonferenssin (COP26) aikana. Sopimus tarkoittaa, että Knowit ottaa jälleen askeleen kohti visiotaan edistää kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa.

– Näemme tämän aloitteen strategisena osana työtämme, jossa voimme toteuttaa maailman tarvitsemia ilmastoratkaisuja hyödyntäen digitalisaation täyttä potentiaalia. Knowitilla on pitkä kokemus auttaa asiakkaitaan olemassa olevien järjestelmien optimoinnissa sekä siirtymisessä kestävämpiin ratkaisuihin digitalisaation avulla, Per Wallentin sanoo.

 

Knowit on jo osa YK:n maailmanlaajuista Race to Zero - ilmastoaloitetta Exponential Roadmap Initiative -kumppanuuden kautta. Kumppanuus tarkoittaa, että Knowit toimii 1,5°C Business Playbookin mukaisesti ja tukee näin jatkuvasti asiakkaitaan integroimaan ilmastoasiat liiketoimintastrategioihin ja digitaalisiin muutoksiin. Tavoitteena on puolittaa maailmanlaajuiset päästöt ennen vuotta 2030, matkalla kohti nettonollaa, ja rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1,5 asteeseen.

dwp---committed.jpg

Ota yhteyttä
Christina Johansson
Kommunikationschef, Knowit Ab
Ota yhteyttä
Tapio Koivisto
CEO, Knowit Solutions Oy, Knowit Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun