AWS Summit 2023 Tukholmassa

Julkaistu 24 huhti 2023

On aika yhdelle Pohjoismaiden suurimmista pilvitapahtumista! AWS Summit Stockholm järjestetään Stockholmsmässanissa 11. toukokuuta 2023. Olemme innoissamme saadessamme olla jälleen mukana Summitissa ja odotamme innolla tilaisuutta verkostoitua ja oppia lisää AWS:stä.

AWS Summit kokoaa yhteen alan johtajat verkostoitumaan ja tutustumaan menestystarinoihin, pilvi-innovaatioihin ja AWS-teknologioiden edistysaskeliin. Päivän aikana osallistujilla on mahdollisuus osallistua keynote-puheenvuoroihin ja breakout-istuntoihin, joissa he voivat oppia miten pilvi nopeuttaa yritysten innovointia ja avata uusia AWS-alustan taitoja.

Olitpa sitten vasta aloittamassa pilvipalvelun käyttöä tai jo kokenut käyttäjä, tule oppimaan uutta AWS Summit Stockholmiin. Knowitin osastolla voit tavata AWS-ammattilaisemme ja pilviarkkitehtimme esittelemässä uusimpia pilviratkaisujamme.

AWS Summitissa pääset kuulemaan myös suoraan pohjoismaisilta yrityksiltä heidän pilvimatkastaan.

Yhden näistä menestystarinoista kertoo lavalla asiakkaamme DeLaval, joka kertoo pilvipohjaisesta reaaliaikaisesta ratkaisustaan, joka auttaa maidontuottajia takaamaan lehmien hyvinvoinnin ja helpottaa heidän jokapäiväistä työtään.

LUE ASIAKASKERTOMUS

Ilmoittautuminen on nyt auki!

Platinasponsorina ja AWS Partner of the Year 2022 Nordics -kumppanina odotamme innolla tapaamistamme Stockholmsmässanilla.

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKASI

Knowitille AWS Partner of the Year 2022, Nordics -palkinto

AWS palkitsee joka vuosi johtavia kumppaneitaan, joilla on keskeinen rooli asiakkaiden auttamisessa innovoimaan ja rakentamaan ratkaisuja AWS:n pilveen. Knowit palkittiin tänä vuonna AWS:n vuoden Pohjoismaisena kumppanina.

Alkuun