Skip to main content
To the homepage of Knowit

AVOIMET TYÖPAIKAT

AUTOMATION & QUALITY ASSURANCE

Solution Analyst

HELSINKI

TAMPERE

TURKU

Jaa työpaikka
Minkälaista määrittelijää  ja tiimikaveria etsimme?

Solution Analystina työskentelet liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen rajapinnassa. Toimit osana Knowitin tuote- ja projektihallinnan tehtävissä toimivien konsulttien tiimiä (PO-tiimi). Tehtävässä vastaat kehitystarpeiden tunnistamisesta, analysoinnista ja dokumentoinnista. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa, kuten liiketoiminnan, arkkitehtuurin, ohjelmoinnin ja testausasiantuntijoiden kanssa. Toimit tuoteomistajan "oikeana kätenä" ja avustat aina tarpeen mukaan.

Saatat olla etsimämme uusi kollega, mikäli alla luetellut kohdat kohtaavat kokemuksesi ja jo hankitun tietotaidon kanssa.

 • Vähintään 3 vuoden käytännön kokemus vaatimusmäärittelystä ohjelmistokehityksen parissa
 • Omaat hyvät fasilitointi-, vuorovaikutus- ja verkostoitumiskyvyt
 • Työskentelet niin itseohjautuvasti kuin myös tiimin jäsenenä
 • Hallitset ketteriä menetelmiä ja työkaluja (esim. Jira ja Confluence)
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
 • Pystyt joustavasti hyppäämään erilaisiin asiakasprojekteihin toimialasta riippumatta ja auttamaan tiimejä erilaisissa tilanteissa
 • Omaat liiketoiminnallisen ajattelutavan

Plussaa on jos sinulla on

 • Aikaisempaa kokemusta vakuutus- tai pankkialasta tai muusta sääntelyn alaisesta ympäristöstä
 • Hyvä ongelmanratkaisukyky ja rohkeutta kyseenalaistaa nykyisiä ratkaisuja

 

Voit käydä tutustumassa PO-tiimin vetäjän Teemu Tapanaisen ja PO-tiimijäsenen Eero Moilasen ajatuksiin täällä.Miksi Knowit?

Knowitissa arvostamme monipuolista osaamista ja valmiutta oppia uusia taitoja. Me kaikki olemme tekijöitä sydämeltämme; teemme sen, mitä lupaamme, parhaan kykymme mukaan ja suurella sydämellä.

Varmistaaksemme, ettei tämä ole vain yksipuolinen toiveiden lista, haluamme sinun voivan vaikuttaa rooliisi ja ottaa niin paljon vastuuta asiakasprojekteissa kuin haluat. Haluamme, että saat kehittää osaamistasi tuellamme, oli kyse sitten uusimmista teknologioista tai pitkäaikaisemmasta erikoistumisesta oman alasi asiantuntijaksi.
Olet enemmän kuin tervetullut liittymään tiimiimme sellaisena kuin olet, kokonaisena ihmisenä. Meille rento ja ammattimainen työympäristö on ehdoton arvo, ja tiimikaverisi on aina vain yhden Slack-viestin päässä.

 

Mitä tarjoamme sinulle:

 • Tiimi ja yhteisö, jossa on helppo kehittyä ja saada apua tarvittaessa. Meillä on ammattilaisia eri uravaiheissa, ja tarjoamme mahdollisuuksia, jotka haastavat ja kehittävät niin vastavalmistuneita kuin kokeneita ammattilaisia
 • Henkilöstöltämme paljon kiitosta saanut People Lead -malli. Esihenkilöiden tärkein tehtävä on mahdollistaa sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi ja kehittyä ammatillisesti
 • Aikaa ja resursseja taitojesi kehittämiseen työaikana (koulutus, sertifikaatit, kilta-aktiviteetit, oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma)
 • Työnkierto eri asiakasprojektien välillä eri aloilla
 • Teknologiariippumattoman ympäristön. Työskentelemme modernien teknologioiden ja työkalujen parissa sekä noudatamme parhaita käytäntöjä, minkä lisäksi meillä on vahvat teknologiapartneruudet alan isojen toimijoiden kanssa. Samalla olemme kuitenkin uteliaita ja valmiita oppimaan uutta sekä haastamaan status quon
 • Joustava etä-/hybridityöskentely sekä erinomainen työn ja vapaa-ajan tasapaino. Teemme merkittäviä ja merkityksellisiä projekteja kestävässä digitalisaatiossa, mutta jokainen meistä on kokonainen ihminen, ja elämässä on tärkeitä asioita myös työn ulkopuolella
 • Monipuoliset henkilöstöedut (ruokailu, työmatkat, liikunta/kulttuuri, kattava työterveyshuolto, sairausvakuutus, polkupyöretu, työkalut valintasi mukaan, ergonominen kotitoimisto, rekrytointi- ja myyntiliidibonukset, mahdollisuus tilapäiseen etätyöhön ulkomailla)

Keitä olemme?

Knowit on pohjoismainen, paikallisesti toimiva konsultointiyritys, joka tukee yrityksiä ja organisaatioita digitaalisessa muutoksessa. Tehtävämme on rakentaa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation keinoin. Suomessa jo yli 500 knowitlaisen voimin helpotamme ihmisten jokapäiväistä elämää luomalla vastuullisia, turvallisia ja innovatiivisia ratkaisuja.


Kiinnostuitko?

Mikäli huomaat, että liittyminen Makers-tiimiimme on tilaisuus, johon tahdot tarttua, kerro itsestäsi enemmän lähettämällä hakemus mahdollisimman pian!

Jos mieleesi tulee kysymyksiä tai haluat pikaisen keskustelun ennen päätöksen tekemistä, ota yhteyttä Talent Acquisition Partneriin Sebastian Stengårdiin, jonka yhteystiedot löytyvät urasivuiltamme.