Skip to main content
To the homepage of Knowit

AVOIMET TYÖPAIKAT

STRATEGY, BRAND & COMMERCIAL EXCELLENCE

Senior palvelumuotoilija

HELSINKI

TAMPERE

OULU

TURKU

Grow. Make a difference. Together.

Jaa työpaikka

Kohti kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation ja innovaatioiden avulla. Haluatko tulla mukaan matkallemme? 

Meitä on Knowitilla yli 4000 konsulttia kuudessa maassa, ja Suomessa noin 500 – Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja etänä.  

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation keinoin. Jotta voimme aidosti muuttaa maailmaa, tulee meidän omassa arjessamme toimia esimerkkeinä, suunnannäyttäjinä ja pioneereina. Haluamme omilla teoillamme ja valinnoillamme mahdollistaa kestävän työelämän, jossa kohtaamme toisemme kokonaisina ihmisinä.  

Vahvistaessamme digitaalisen asiakaskokemuksen ammattilaisten tiimiämme etsimme nyt Kokenutta palvelumuotoilijaa Experience-liiketoimintayksikköömme.  

Experience-yksikössä luomme vaikuttavia asiakaskokemuksia ja digitaalisia ratkaisuja datan, teknologian ja designin avulla. Experiencen asiantuntijat ovat erikoistuneet toteuttamaan laadukkaita ja vaikuttavia digitaalisia kokemuksia liiketoiminnan tarpeet huomioiden.  

Työsi ja tiimisi keskittyy suunnittelemaan, kehittämään ja ylläpitämään vaikuttavia ja houkuttelevia digitaalisia digitaalisia ratkaisuja. Kädenjälkemme näkyy verkkopalveluissa ja -sivustoissa, joita olemme tehneet asiakkaille kuten WWF, Mandatum, Etteplan, Orion, HSY ja Porvoon kaupunki.  

Knowit Experiencessä meillä on Suomessa 50 ammattilaista työskentelemässä erilaisissa rooleissa, Pohjoismaissa meillä on kaiken kaikkiaan yli 900 osaajaa. Lue meistä lisää täältä!  

Millainen rooli tämä on – mitä tarjoamme? 

Palvelumuotoilijana Knowit Experiencessä pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa monipuolisten projektien parissa tiiviissä yhteistyössä projektinjohdon, muun suunnittelutiimin ja kehittäjien kanssa. Tiimimme palvelumuotoilijana saat mahdollisuuden tutustua laajasti eri toimialoihin ja työympäristöihin. Suunnittelijamme työskentelevät hyvin itsenäisesti ja johtavat omaa työtään jakaen tietoa muille. Tämä rooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ammattilaisena ja kohdata moninaisia palvelumuotoiluhaasteita Pohjoismaiden johtavassa digitoimistossa.  

Tehtäviisi kuuluu 

 • Käyttäjien, liiketoiminnan ja teknologian tarpeiden tunnistaminen ja näkökulmien yhdistäminen 
 • Käyttäjäryhmien määrittely, käyttäjätarinoiden ja polkujen suunnittelu 
 • Työpajojen ja tapaamisten suunnittelu- ja fasilitointi 
 • Sidosryhmä- sekä käyttäjätestit ja -haastatteluiden suunnittelu, toteutus ja raportointi 
 • Myynnin tuki  

Edellytämme sinulta 

 • Soveltuvaa koulutusta tai tutkintoa 
 • Vähintään 3 vuoden kokemusta palvelumuotoilusta digitaalisten palveluiden suunnittelun ja kehityksen parissa 
 • Kokemusta verkkopalveluiden suunnittelusta moniosaajatiimissä  
 • Kokemusta digitaalisen suunnittelutyön johtamisesta asiakasprojektissa 
 • Vahvaa työpajojen ja tapaamisten suunnittelu- ja fasilitointikokemusta 
 • Konsultoivaa otetta 
 • Kokemusta sidosryhmä- sekä käyttäjätestauksesta ja -haastatteluiden suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista 
 • Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa. Ruotsin kielen taito on plussaa. 

Arvostamme lisäksi 

 • Vahvoja esiintysmis-, vaikuttamis- ja sosiaalisia taitoja 
 • Liiketoiminnallista ymmärrystä  
 • Myynnillisyyttä sekä kykyä kertoa tarjoamastamme ja osaamisestasi asiakkaille   

Miksi Knowit? 
Olemme matala organisaatio, ja meille jokainen saa tulla omana itsenään. Meille kestävä ja inhimillinen työelämä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että jokaisella on vapaus olla oma itsensä ja tehdä töitä ja kehittyä valitsemallaan tavalla. Vapaus tuo mukanaan vastuuta, mutta se ei meillä tarkoita yksin jäämistä – olemme toistemme apuna ja tukena. Olemme reilu ja tasa-arvoinen työpaikka, jossa on tilaa erilaisille ihmisille ja persoonille. Olet meille tärkeä. Vaikka viihdymme ja vietämme mielellämme aikaa yhdessä, ei työn meillä tarvitse olla koko elämä. Vapautta on myös se, että päivän päätteeksi voi sulkea läppärin ja keskittyä muihin itselle tärkeisiin asioihin.  

Tarjoamme mukavat ja modernit toimistotilat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Meillä on myös mahdollisuus työskennellä hybridimallilla. Palvelumuotoilijan rooli on vakituinen ja kokopäiväinen, minkä lisäksi tarjoamme kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen.   

Oletko sinä seuraava Palvelumuotoilijamme? Jos koet, että tämä on seuraava mahdollisuutesi ja tunnistit itsesi edellä mainituista kohdista, kuulisimme erittäin mielellämme sinusta lisää! 

 Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2024 mennessä. Luemme hakemuksesi pian ja haastattelemme hakijoita myös hakemusprosessin aikana. Toimi nopeasti – saatamme tehdä päätöksiä jo ennen kuin hakuaika päättyy!  

Halutessasi lisätietoja voit ottaa yhteyttä Business Unit Directoriimme Susanna Salomaahan susanna.salomaa@knowit.fi tai +358 50 5735 341.