Skip to main content
To the homepage of Knowit

AVOIMET TYÖPAIKAT

PROJECT MANAGEMENT

Palvelupäällikkö

HELSINKI

TAMPERE

OULU

TURKU

Grow. Make a difference. Together.

Jaa työpaikka

Kohti kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation ja innovaatioiden avulla. Haluatko tulla mukaan matkallemme?

Meitä on Knowitilla yli 4000 konsulttia kuudessa maassa, ja Suomessa noin 500 – Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja etänä.

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation keinoin. Jotta voimme aidosti muuttaa maailmaa, tulee meidän omassa arjessamme toimia esimerkkeinä, suunnannäyttäjinä ja pioneereina. Haluamme omilla teoillamme ja valinnoillamme mahdollistaa kestävän työelämän, jossa kohtaamme toisemme kokonaisina ihmisinä.

Tulevaisuuden digi rakennetaan tänään, ja liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt Palvelupäällikköä Experience-liiketoimintayksikköömme.

Experience-yksikössä luomme vaikuttavia asiakaskokemuksia ja digitaalisia ratkaisuja datan, teknologian ja designin avulla. Experiencen asiantuntijat ovat erikoistuneet toteuttamaan laadukkaita ja vaikuttavia digitaalisia kokemuksia liiketoiminnan tarpeet huomioiden.

Tässä roolissa tehtäväkenttäsi keskittyy erilaisten verkkopalveluiden ylläpidon ja jatkokehityksen ympärille. Työskentelet itsenäisesti sekä tiimissä, koordinoiden ja palvellen asiakkaittemme tarpeita ja kehitystehtäviä. Roolissa menestymisessä projektinhallintataitojen lisäksi sinua auttaa ymmärrys ja kiinnostus mm. moderneista sisällönhallintajärjestelmistä sekä digitaalisten asiakaskokemuksien rakentamisesta.

Mitä odotamme sinulta?

Me knowitlaiset olemme kaikki ensisijaisesti tekijöitä; teemme sen mitä lupaamme ja suurella sydämellä. Olemme ylpeitä kädet savessa -tekemisestämme ja isosta asiantuntijuudestamme; luomme kestävää tulevaisuutta yhdessä.

Edellytämme että

  • Sinulla on 1–2 vuoden kokemus projektinhallinnan tai koordinoinnin tehtävistä sekä työskentelystä ketterin menetelmin
  • Sinulla on aiempaa kokemusta, osaamista tai koulutusta IT-alalta ja vahvaa kiinnostusta digitaalisia palveluita kohtaan
  • Projektinhallinnan työkalut kuten Jira ja Confluence tai vastaavat ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä asiakkaiden, tiimikavereiden ja eri sidosryhmien kanssa. Ruotsin kielen taito on plussaa.
  • Olet mukavuusalueellasi asiakasrajapinnassa

Arvostamme myös, jos

  • Olet työskennellyt sisällönhallintajärjestelmien kanssa
  • Sinulta löytyy kykyä sekä kiinnostusta sparrata asiakkaitamme soveltuvimpien ratkaisujen löytämiseksi
  • Olet aikaansaava, ratkaisukeskeinen ja työskentelet mielelläsi itsenäisesti


Miksi Knowit?

Olemme matala organisaatio, ja meille jokainen saa tulla omana itsenään. Meille kestävä ja inhimillinen työelämä tarkoittaa ennen kaikkea sitä, että jokaisella on vapaus olla oma itsensä ja tehdä töitä ja kehittyä valitsemallaan tavalla. Vapaus tuo mukanaan vastuuta, mutta se ei meillä tarkoita yksin jäämistä – olemme toistemme apuna ja tukena. Olemme reilu ja tasa-arvoinen työpaikka, jossa on tilaa erilaisille ihmisille ja persoonille. Olet meille tärkeä. Vaikka viihdymme ja vietämme mielellämme aikaa yhdessä, ei työn meillä tarvitse olla koko elämä. Vapautta on myös se, että päivän päätteeksi voi sulkea läppärin ja keskittyä muihin itselle tärkeisiin asioihin.

Tarjoamme mukavat ja modernit toimistotilat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Meillä on myös mahdollisuus työskennellä hybridimallilla. Palvelupäällikön rooli on vakituinen ja kokopäiväinen, minkä lisäksi tarjoamme kattavat työssäsi viihtymistä sekä hyvinvoinnistasi huolehtimista tukevat henkilöstöedut, joustavan työajan, erinomaisen työn ja vapaa-ajan balanssin, sekä mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen.

Oletko sinä seuraava Palvelupäällikkömme? Jos koet, että tämä on seuraava mahdollisuutesi ja tunnistit itsesi edellä mainituista kohdista, kuulisimme erittäin mielellämme sinusta lisää!


Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2024 mennessä. Luemme hakemuksesi pian ja haastattelemme hakijoita myös hakemusprosessin aikana. Toimi nopeasti – saatamme tehdä päätöksiä jo ennen kuin hakuaika päättyy!

Halutessasi lisätietoja voit ottaa yhteyttä Business Unit Directoriimme Susanna Salomaahan +358 50 5735 341 tai susanna.salomaa@knowit.fi