Knowitlaiset

Jussi, Senior Test Automation Developer, Knowit Solutions

”Aloitin työt Knowitilla vuoden 2018 syksyllä. Konsulttina toimin pääasiassa asiakkaan projekteissa ja tiloissa. Tällä hetkellä työskentelen yhdessä kuuden muun Knowitin konsultin kanssa asiakkaan tietojärjestelmäprojekteissa, joissa teemme testausautomaatiota ja ohjelmistorobotiikkaa.

Parasta työssäni on kehittyminen ja jatkuva oppiminen. Työ on monipuolista ja sopivan haastavaa, ja sen tulokset näkyvät nopeasti. Työ on myös avointa ja läpinäkyvää, sillä kaikki projekteissa mukana olevat tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään.

Olen kiinnostunut tekoälystä ja sen mahdollisuuksista testauksessa. Tulevaisuudessa tietojärjestelmät ovat yhä enemmän tekoälyjärjestelmiä, jolloin myös niiden testaaminen vaatii aivan erilaista osaamista kuin nykyisin.

Jos haluan kouluttaa itseäni esimerkiksi tekoälyn osalta lisää, tiedän, että siihen suhtaudutaan positiivisesti. Koska Knowit on myös koulutusorganisaatio, uuden oppimisen tärkeys ja koulutuksen merkitys ymmärretään hyvin”.

Katso täältä kaikki Knowit Solutionsin avoimet työpaikat

Annikaisa, HR Manager, Knowit Oy

”Aloitin Knowitilla HR Traineena maaliskuussa 2019 ja harjoittelun jälkeen jäin taloon ja siirryin HR Manageriksi. Olen opiskellut Haaga-Heliassa HR:ää ja johtamista ja työskentelin vuosia pääluottamusmiehenä lentoalalla. Työtaustastani on ollut paljon hyötyä siirryttyäni HR-tehtäviin – sen ansiosta ymmärrän työsuhdeasioita myös työntekijöiden puolelta erityisellä tavalla ja tiedän, kuinka tärkeää on hyvä yhteistyö työntekijöiden ja työnantajan välillä.

Autan työntekijöitämme ja esimiehiämme kaikissa päivittäisissä työsuhteisiin liittyvissä asioissa, suunnittelen ja toteutan HR-kehitysprojekteja sekä osallistun sisäiseen viestintään. Vastuullani ovat erityisesti työntekijöiden perehdyttämiseen ja työsuhteeseen liittyvät asiat.

On ollut ilo huomata, kuinka Knowitilla arvostetaan harjoittelijoita ja meillä myös harjoittelijat pääsevät työskentelemään oikeasti asiakastöissä. Tarjoamme myös entry level -paikkoja, joiden avulla vastavalmistuneet tai pian valmistuvat pääsevät kartuttamaan työkokemustaan.

Parasta Knowitilla ovat mielekkäät työprojektit, koulutusmahdollisuudet, joustavat työajat ja mahtavat työkaverit. Meillä on aito halu kehittää työpaikkaamme työntekijöiden elämäntilanteisiin sopivaksi.”

Näin kertoo Annikaisa Keränen, HR Manager, Knowit Oy:stä.

Katso täältä kaikki avoimet työpaikat

Elina, Senior QA Specialist, Knowit Solutions

"My name is Elina Varteva and I have been working at Knowit since September 2011. My first customer was in the finance and insurance industry which was a new area and expertise for me, as I had been with Ericsson for 11 years. However, I was impressed I could manage something other than the telecom industry and quickly noticed that working with software quality is similar regardless of industry.

Now I am working as a Senior Quality Assurance Specialist within Knowit Solutions with a customer in the public sector. My job includes ensuring the quality of software with testing and test managing, improving the process with test automation, and coaching the customer to an agile way of working. I find my work varied and interesting. Overall, it has been great working at Knowit as I feel I have been trusted with responsibility over my work and been encouraged all along. I have also been able to learn new things, develop and continuously challenge myself."

See all jobs within Knowit Solutions

 

Alkuun