Knowitlaiset

Jan, Head of CX, Knowit Experience

"I’ve been at Knowit Helsinki since May 2019, but I actually worked for the company that eventually became Knowit Finland 11 years ago, so joining Knowit is a bit of a homecoming for me. 

I’m an entrepreneurial, creative spirit who is perpetually curious about the world around me. Having spent my childhood drawing comics and playing with Legos, it's no surprise that I have found myself mainly working in the fields of user and customer experience design.

I lead the CX team at Knowit Experience here in Helsinki. When I am not with our wonderful clients, helping them tackle the challenges of digital transformation and data-led business decision making, I am making sure that my team evolves along with the digital landscape and has a great working environment with all the information and support they need to let their considerable talents shine.

I love that I have joined Knowit at a time when the company is rapidly evolving. I have been fortunate enough to land in a role where I can take an active position in shaping the future direction of Knowit Experience here in Helsinki”, says Jan Fagernäs from Knowit Experience.

See here for open jobs at Knowit Experience.

Hanna, RPA Lead Consultant, Knowit Solutions

”Olen ollut Knowitilla keväästä 2018, mutta tuntuu kuin olisin ollut täällä paljon pidempään. Heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien olo on ollut kotoisa ja tiimi tuntunut vanhoilta tutuilta.

Työni koostuu monista erilaisista vastuualueista. Johdan RPA- eli ohjelmistorobotiikan liiketoimintaa eli olen vastuussa RPA-projektien toimituksista, tiimien resursoinneista, RPA-projektiemme laadusta ja kehityksestä Suomessa. Osallistun myös säännöllisesti rekrytointiin, myyntiin ja olen mukana järjestämässä erilaisia asiakas-workshopeja. Autan myös RPA-tiimiä prosessimäärittelyiden laatimisessa sekä suunnittelussa. Lisäksi osallistun mielelläni myös markkinointiin vaikkapa kirjoittamalla blogeja ja järjestämällä erilaisia tapahtumia.

Henkilökohtainen tavoitteeni on lisätä teknologiaan inhimillinen tekijä ja kehittää tech-tiimien ja liiketoiminnan välistä vuoropuhelua”, kertoo Hanna Saari, RPA Lead Consultant, Knowit Solutionsista.

Katso täältä kaikki Knowit Solutionsin avoimet työpaikat

Annikaisa, HR Manager, Knowit Oy

”Aloitin Knowitilla HR Traineena maaliskuussa 2019 ja harjoittelun jälkeen jäin taloon ja siirryin HR Manageriksi. Olen opiskellut Haaga-Heliassa HR:ää ja johtamista ja työskentelin vuosia pääluottamusmiehenä lentoalalla. Työtaustastani on ollut paljon hyötyä siirryttyäni HR-tehtäviin – sen ansiosta ymmärrän työsuhdeasioita myös työntekijöiden puolelta erityisellä tavalla ja tiedän, kuinka tärkeää on hyvä yhteistyö työntekijöiden ja työnantajan välillä.

Autan työntekijöitämme ja esimiehiämme kaikissa päivittäisissä työsuhteisiin liittyvissä asioissa, suunnittelen ja toteutan HR-kehitysprojekteja sekä osallistun sisäiseen viestintään. Vastuullani ovat erityisesti työntekijöiden perehdyttämiseen ja työsuhteeseen liittyvät asiat.

On ollut ilo huomata, kuinka Knowitilla arvostetaan harjoittelijoita ja meillä myös harjoittelijat pääsevät työskentelemään oikeasti asiakastöissä. Tarjoamme myös entry level -paikkoja, joiden avulla vastavalmistuneet tai pian valmistuvat pääsevät kartuttamaan työkokemustaan.

Parasta Knowitilla ovat mielekkäät työprojektit, koulutusmahdollisuudet, joustavat työajat ja mahtavat työkaverit. Meillä on aito halu kehittää työpaikkaamme työntekijöiden elämäntilanteisiin sopivaksi.”

Näin kertoo Annikaisa Keränen, HR Manager, Knowit Oy:stä.

Katso täältä kaikki avoimet työpaikat

Alkuun