Knowit työpaikkana

Knowitilla teet töitä joko toimistollamme Mestaritalossa Punavuoressa, etänä tai asiakkaalla. Toimimme yhteisten tavoitteiden ohjaamana vahvoilla osaamisalueillamme, jotka ovat digitaalinen asiakaskokemus, liikkeenjohdon konsultointi sekä laadukas ohjelmistokehitys.

Meillä uusia ratkaisuja uskalletaan kokeilla, aloitteellisuuteen ja innovointiin kannustetaan ja erilaisuutta arvostetaan. Knowitilaisuuden ytimenä on vastuun kantaminen laadukkaasta työstä, omasta kehittymisestä ja tiimin menestyksestä. 

 

Me koulutamme

Oman osaamisen ylläpito ja jatkuva kehittäminen on tässä alati muuttuvassa maailmassa menestyksen kulmakivi. Tuemme osaamisesi kehittymistä, liittyi se yksittäisiin uusimpiin teknologioihin tai pidempään koulutuspolkuun alan erityisasiantuntijana profiloitumiseen.

Kouluttavana organisaationa meillä on useita kymmeniä erilaisia kursseja digitalisaation, laadunvarmistuksen, ohjelmistokehityksen, automaation, agilen, DevOpsin ja tekoälyn alueilla.

Tarjoamme eritasoisia kansainväliseen ISTQB® Certified Tester -järjestelmään perustuvia koulutuksia ja sertifiointeja, DASAn koordinoimia sertifiointiin johtavia DevOps -kursseja sekä A4Q-tekoälykursseja. Meillä sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa koulutuksiin osallistumisestasi, niin kouluttajana kuin oppilaanakin.

 

Viihtyvyys ja hyvinvointi on meille kaikki kaikessa

Uskomme, että aito työnilo syntyy itselleen mielekkäästä työstä, mahdollisuudesta kehittyä ja oppia sekä kannustavasta työyhteisöstä, jossa jokainen voi olla aito oma itsensä. Meillä esimerkiksi kollegat voivat antaa toisilleen positiivista palautetta Cheerit-palautekanavan kautta ja siten auttaa toisiaan kehittymään ja tunnistamaan vahvuuksiaan. 

Alkuun