AWS | Premier Consulting Partner

Knowit on korkeimman tason AWS Premier Consulting kumppani. Meillä on yli 250 AWS- asiantuntijaa, jotka työskentelevät päivittäin eri AWS-palveluiden kanssa.

Vuodesta 2012 lähtien Knowit on kasvanut vähitellen ja järjestelmällisesti johtavaksi AWS Premier- tason konsultointi- ja hallittujen palveluiden kumppaniksi Pohjoismaissa. Toimitamme asiakkaillemme onnistuneita projekteja tiiviissä yhteistyössä AWS:n paikallisten ja maailmanlaajuisten tuotetiimien kanssa.

Knowit on virallinen VMware Cloud on AWS -integraattori, seuraavan sukupolven ja auditoitu AWS Managed Services Provider (MSP) sekä virallinen AWS Migration- ja DevOps - kompetenssikumppani. Meillä on myös lupa toimittaa AWS Well-Architect Review -palveluita ja AWS Immersion Days -palveluita.

Strateginen kumppanuus AWS:n kanssa

Vuonna 2018 AWS ja Knowit ilmoittivat strategisesta kumppanuudesta Pohjoismaissa. Yhteistyö antaa Knowitille vankan ja vahvan perustan toimittaa koko elinkaariratkaisut erilaisille työkuormille AWS-ympäristöihin tiiviissä yhteistyössä AWS:n ja heidän paikallisten asiantuntijapalveluiden tukemana.

Knowit ja AWS tekevät vuosittain strategisia investointeja uusien konsulttien saamiseksi Pohjoismaihin, ja auttaakseen pohjoismaisia yrityksiä hyödyntämään AWS-palveluita hyvällä opastuksella ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Knowit investoi vuosittain useiden uusien AWS- asiantuntijoiden koulutukseen ja sertifiointiin Pohjoismaiden markkinoilla.

Microsoft Azure | Ratkaisukumppani

Olemme Microsoft-kumppani, jolla on useita ratkaisukumppani-nimityksiä. Pystymme todistetusti tukemaan yrityksesi pilvimatkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaillemme se tarkoittaa, että meillä on vahva perusta auttaa sinua suunnittelemaan, rakentamaan, siirtämään ja käyttämään erilaisia työkuormia Microsoft Azuressa. Pilvipalvelujen tarjoajana tuomme yrityksellesi lisää arvoa, kiihdytämme pilvimatkaasi ja edistämme yrityksesi kestävää digitaalista transformaatiota.

Tableau | Premier Reseller Partner

Olemme Tableaun Premier-tason kumppani ja teemme läheistä yhteistyötä päämiestemme kanssa. Korkeatasoinen osaaminen, joka on vaativien testien sertifioimaa, mahdollistaa oppien soveltamisen asiakkaidemme hyväksi. Konsulttiemme korkeakoulutausta antaa lujan perustan vaativien analytiikan kokonaisuuksien hallitsemiseen.

Asiantuntijoillamme on mm. Tableau Certified Professional (korkein taso globaalisti), Tableau Certified Associate ja Tableau Server Certified Professional -sertifikaatit.

Alteryx | Preferred Partner

Alteryx on ainutlaatuinen analytiikkaprosessien automatisointialusta. Analytiikka, datatiede ja prosessiautomaatio yhdistyvät Alteryxin yhden kokonaisvaltaisen alustan päällä kiihdyttäen organisaatioiden digiloikkaa ja henkilöstön kyvykkyyksien tehokasta hyödyntämistä. Alteryx APA Platform tarjoaa lukemattoman määrän automatisoitavia rakennuspalikoita datan käsittelyyn ja yhdistelyyn, tutkivaan ja ennakoivaan analytiikkaan, koneoppimismalleihin ja datatieteeseen - ilman koodaamista!

Olemme Alteryxin Preferred Partner ja Suomen kokenein osaaja.

GitLab

Yhteistyö GitLabin kanssa on alku meille kasvattaaksemme Knowitin kyvykkyyttä auttaa asiakkaita heidän digitaalisessa muutoksessaan ja liiketoimintansa arvon kasvattamisessa.

GitLabista tulee integroitu ja strateginen kumppani Agile Software Factory Framework:ssa, jonka tarkoituksena on nopeuttaa pilvipalvelujen käyttöönottoa ja lisätä Knowitin ketterien tiimitoimitusten tehokkuutta.

Salesforce | Tableau CRM

CRM Analytics tuo analytiikan ja koneoppimisen osaksi myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun käyttäjien päivittäistä työtä ja tuttua Salesforce-ympäristöä, mahdollistaen oikeaan ja ajantasaiseen tietoon perustuvat päätökset.
Salesforcen oman datan lisäksi CRM Analyticsiin voidaan tuoda tietoa ulkoisista datalähteistä ja näin luoda loppukäyttäjälle kattava sekä yhdenmukainen kuva asiakkaista ja liiketoiminnasta. Autamme asiakkaitamme niin CRM Analyticsin:n käyttöönotossa, kuin tekemään analytiikan ja koneoppimisen sovelluksia päätöksenteon tueksi.

Snowflake

Snowflaken missiona on mahdollistaa jokaisen organisaation data-ohjautuvuus. Pilveen rakennettu data-alusta tuo tähän loistavan ratkaisun! Snowflakessa yhdistyy tehokas tietokanta, sekä big data - alustan ja pilviarkkitehtuurin joustavuus, mutta vain murto-osalla perinteisten ratkaisujen kustannuksista.

Autamme asiakkaitamme data-arkkitehtuurin suunnittelussa, tiedon latauksessa ja muuntamisessa, sekä tietorakenteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Snowflake-ratkaisusta moni asiakkaamme on saanut kattavan tietovarastoratkaisun, jonka varaan uskaltaa rakentaa analytiikan tulevaisuuden.

Optimizely

Optimizely on pilvipohjainen kehitysalusta, joka tarjoaa huippuluokan ratkaisut sisällönhallintaan, verkkokauppaan, digitaaliseen markkinointiin ja optimointiin. Optimizely on segmenttinsä markkinajohtaja pohjoismaissa. Knowitilla on jo 15 vuoden kokemus Optimizelyn käytöstä. Olemme sekä Optimizely Gold Partner että vuoden 2022 Nordic Solutions Partner of the Year.

WordPress

WordPress on ylivoimaisesti maailman suosituin julkaisualusta. Noin joka kolmas kaikista maailman verkkosivuista on rakennettu WordPressillä. Meillä on yli 10 vuoden ja yli 100 projektin kokemus WordPressistä.

Google

Knowit saavutti vuonna 2022 Premier-tason partneruuden Google Cloudin kanssa. Meillä on useita Expertice-nimityksiä ja teemme yhteistyötä Googlen kanssa kaikilla alueilla missä toimimme. Olemme kykeneviä toimittamaan migraatioita, pilvinatiivia sovelluskehitystä, modernisointia, big datan ja analytiikan ratkaisuja, Iaas- ja PaaS -palveluita, sekä monia muita ratkaisuja tietoturvallisesti ja höystettynä 24/7 Service Desk palveluilla ja kovalla asiantuntemuksella.

Micro Focus

Micro Focus on yksi maailman suurimmista yritysohjelmistojen toimittajista, joka toimittaa liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja. Sen tuotteisiin kuuluu useita ohjelmistotestaustuotteita, mm. LoadRunner suorituskyvyn testaukseen, UFT toiminnalliseen testaukseen ja ALM/Quality Center testien hallintaan. Knowit järjestää näille tuotteille pilotteja, toteutuksia ja tukea sekä käyttää niitä asiakastiimeissä.

Robot Framework Foundation

Robot Framework on yleinen avoimen lähdekoodin automaatiokehys. Sitä voidaan käyttää testiautomaatiossa ja ohjelmistorobotiikassa (RPA). Robot Frameworkia tukee Robot Framework Foundation. Monet alan johtavat yritykset käyttävät työkalua ohjelmistokehityksessään. Robot Framework on avoin ja laajennettavissa oleva. Knowit on yksi Robot Framework Foundationin perustajajäsenistä. Knowit pilotoi, toteuttaa, tukee ja käyttää Robot Frameworkia useiden asiakkaiden kanssa.

Alkuun