Olemme osa pohjoismaista Knowit-konsernia, joka tarjoaa laajan sparraajaverkoston sekä mahdollisuuden urakehitykseen myös Suomen ulkopuolelle. Vastuun kantaminen omasta työn jäljestä ja kehittymisestä ja osaamisen jakamisesta sekä tiimin menestyksestä on meillä tärkeää. Arvostamme osaamisen kehittämistä ja asiantuntijuutta. Viestimme siitä myös asiantuntijoidemme blogissa (we.knowit.fi/). Autamme asiakkaitamme menestymään tuoreimpia menetelmiä sekä työkaluja hyödyntäen ja olemme ylpeitä onnistuessamme tässä.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä muun muassa liikuntaan, vapaa-aikaan ja terveyteen liittyvillä eduilla ja toiminnalla sekä säännöllisillä henkilöstö- ja tiimitilaisuuksilla. Uskomme, että työn ja vapaa-ajan tulee olla tasapainossa. Kannustamme työntekijöitämme ottamaan kaiken irti perhevapaista ja tarjotuista työajan joustoista. 

Meille on itsestään selvää, että työyhteisössämme kohdellaan jokaista yhdenvertaisesti ja tasa-arvoisesti. Arvomme ovat:

Lähellä - Toimimme lähellä asiakkaita ja sitoudumme kaikki työyhteisöömme ja välitämme toisistamme. Teemme ja toimeenpanemme päätöksemme ketterästi.

Innovatiivinen - Uskallamme kokeilla uusia luovia ratkaisuja. Työskentelemme avoimesti aloitteellisuuteen kannustetaan ja erilaisuuden hyväksyen.

Reilu - Luotamme toisiimme. Olemme mutkattomia ja pidämme jalat maassa – silloinkin kun tähyämme tulevaisuuteen.

Oma Helsingin toimistomme sijaitsee Punavuoren Mestaritalossa, Fazerin vanhan suklaatehtaan tiloissa, jossa työn tekemisen ohella voi rentoutua mm. snookerpöydän äärellä tai naapuripaahtimon tuoretta kahvia nauttien. Lähellämme Design District Helsingin ytimessä on useita erilaisia kortteli- ja lounasravintoloita, käsityöläisolut- ja viinibaareja sekä mm. lukuisia musiiikki-, kulttuuri-, ja viihdealan toimijoita.

Haemme jatkuvasti uusia työkavereita, katso avoimet työpaikat ja liity joukkoon!

 

Alkuun