Haaste

Knowitin ja Ejendalsin haasteena oli erityisesti sellaisen muotoilun ja toiminnallisuuden löytäminen, joka auttaisi Ejendalsia valloittamaan uusia markkinoita yrityksen laajentuessa parhaillaan Euroopassa.

Tavoitteena oli lisätä myyntiä luomalla verkkosivusto, joka sekä inspiroi että on käyttäjäystävällinen siitä riippumatta, luetaanko sivustoa matkapuhelimella, tietokoneella tai jollakin muulla laitteella.

Ratkaisu

Ejendalsille luotiin verkkosivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla, joiden rakenne on selkeä ja joilla on helppo liikkua, joiden tuotevalikoima on selkeä ja joiden tilausjärjestelmä on toimiva.

Erityisesti panostettiin tuotehakuun, sillä selvää on, että jos asiakas ei löydä etsimäänsä, kauppoja ei luonnollisesti synny.

Lopputulos

Ejendals haluaa edistää asiakkaidensa kannattavuutta vähentämällä työtapaturmia, ja jos EPIServer Awardsin jurya on uskominen (Ejendals palkittiin parhaasta verkkoympäristöstä B2B-kategoriassa), niin Ejendalsin verkkosivuilla on erinomaiset mahdollisuudet todella vaikuttaa tavoitteen toteutumiseen.

Parhaan verkkoympäristön palkinnon B2B-kategoriassa saavat verkkosivut, jotka ovat nykyaikaiset ja joiden tuotteet ja tarkoin harkittu muotoilu ovat erittäin inspiroivat. Tuotehakutoiminnolla löytyvät pienimmätkin yksityiskohdat ja tilaus on mahdollista räätälöidä juuri itselleen sopivaksi helpon ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla. Sivusto toimii yhtä hyvin matkapuhelimessa kuin tabletissakin, ja sen yhtenäinen ja puhutteleva kuvakieli houkuttelee tutustumaan sivustoon tarkemmin. Tyylikkäät verkkosivut, jotka sekä innostavat ostamaan että lisäävät asiakasuskollisuutta.

Juryn perusteet, Episerver Awards

Alkuun