Accountorin visio

Accountorin visiona oli tarjota asiakkailleen helppokäyttöinen digitaalinen palvelukanava päivittäiseen tiedonvälitykseen ja yhteydenpitoon. Keskeiset syyt Extranetin lanseeraukseen olivat Accountorin halu parantaa digitaalista asiakaskokemusta, tarjota kanava uusille palveluille ja nostaa sisäisten prosessien tehokkuutta. Näistä lähtökohdista suunniteltiin ja rakennettiin Accountorin uusi Extranet–palvelu SharePoint 2013 –alustalle.

Turvallinen ja käyttäjäystävällinen

Extranet -palvelu tarjotaan käyttöön kymmenille tuhansille Accountor–konsernin asiakkaille kaikissa konsernin kuudessa maassa. Asiakasyritysten määrä ja palvelussa käsiteltävän tiedon sensitiivinen luonne vaati arkkitehtuurin ja tietoturvan huolellista suunnittelua käyttöönottovaiheessa. Extranet mahdollistaa luottamuksellisen tiedon jakamisen turvallisesti eri käyttäjäryhmille saman asiakasyrityksen sisällä. Palveluun liittyvät tiedot, esimerkiksi kirjanpito- ja palkkamateriaalit, ovat helposti löydettävissä Extranetistä ja uudesta materiaalista saa tilattua ilmoitukset.

Skaalautuva ja jatkuvasti kehittyvä

”Osaava kumppani on ollut oleellinen osa onnistunutta projektia. Knowitin kehitysfilosofian mukaisesti räätälöintiä vaativat toiminnallisuudet toteutettiin sovelluksina. Ratkaisu nopeutti palvelun lanseerausta ja toisaalta helpottaa jatkossa ylläpitoa ja kehitystä. Olemme saaneet Knowitilta sparrausapua jatkokehitykseen ja valinneet yhdessä meille sopivimman toimintamallin sen osalta.” toteaa kehityspäällikkö Mikko Mäkipää.

Muuttuvat asiointi- ja työskentelytavat luovat uusia tarpeita digitaalisten palvelujen osalta. Kustannustehokkaasti ja helposti laajennettavissa oleva SharePoint Extranet toimii tehokkaana julkaisukanavana digitaalisille palveluille.

Accountor ja Knowit jatkavat tiivistä yhteistyötä Accountorin asiakkaiden arjen helpottamiseksi Extranetin jatkokehityksen lisäksi mm. Identiteetinhallinnan parissa. 

Yhteystiedot:
Accountor
Mikko Mäkipää
Kehityspäällikkö
040 772 2087
mikko.makipaa@accountor.fi

 Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja, joka palvelee yli 100 000 asiakasyritystään yli 2300 asiantuntijan voimin seitsemässä eri maassa. Suomessa Accountorilla on yli tuhat talousalan osaajaa ja liki 30 erikokoista toimistoa ympäri maan.

Jos olet kiinnostunut Extranet-palvelun luomisesta oman yrityksesi asiakasyhteydenpidon helpottamiseen, ota yhteyttä.

 

Ota yhteyttä
Christer Lybeck
CEO, Knowit Experience Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun