Kehitä ammattilaisistasi huippuosaajia

Niin tietotekniikan ammattilaiset, ohjelmistokehitysprojekteihin osallistuvat kuin muutkin henkilökunnan jäsenet johtoryhmää myöten tarvitsevat aina lisää oppimista. Tasokkaat koulutukset ovat yksi tärkeimpiä osaamisen kehittämisen muotoja. Osaamisen kehittäminen toimii myös askeleena yrityksesi toimintatapojen kehittämiseen – jos haluat edetä kohti ketteriä ohjelmistokehitysmalleja, on niiden käyttöä opeteltava. Tarjoamme yli sata erilaista tietotekniikkaan liittyvää kurssia, koulutusta tai valmennusta, jotka varmistavat viimeisimmän tiedon organisaatiossasi. 

laadukkaita kankaita pinossa

Parhaat tavat ja laadukkaat menetelmät

Tarjontamme on saatavilla kursseina, työpajoina, parityönä tai henkilökohtaisena valmennuksena. Niiden avulla varmistat henkilöstösi osaamisen laadukkaasti, jokaisen oppimista parhaiten tukevalla tavalla. Koulutukset sisältävät tavallisia testauksen, ohjelmistokehityksen, ketterän toimintatavan, DevOpsin, tekoälyn, automaation, pilven ja datatyökalujen kursseja. Osa koulutuksista vie kohti sertifiointikoetta. Valmiiden koulutusten lisäksi tarjoamme myös tarpeisiisi räätälöityjä kursseja sekä omatahtiseen oppimiseen sopivia verkkokursseja.  

Kaksi naista istumassa vastaikkain tuoleilla

Tasosta riippumatta, erikoisasiantuntijan opastuksella

Opittavat asiat etenevät perustiedoista edistyneisiin tietoihin. Kouluttajamme ovat kukin oman alueensa erikoisasiantuntijoita ja käyttävät opettamiaan menetelmiä ja työkaluja jatkuvasti asiakastilanteissa. Tämä varmistaa tarjoamiemme koulutusten sisältöjen jatkuvan ajantasaisuuden ja sisällöllisen rikkauden tosielämän esimerkkien kautta. Kouluttajamme ovat siis sekä kouluttamisen että menetelmien ja työkalujen parhaita asiantuntijoita, mikä tarjoaa koulutuksiimme ja valmennuksiimme osallistuville asiantuntijoille ainutlaatuista etua. 

kaksi narua yhdistettynä metallirenkaalla

Valtuutettu kouluttaja

Olemme virallisesti akkreditoitu kouluttaja monien menetelmien ja työkalujen suhteen. Asiakkaamme ovat tyypillisesti hyvin tyytyväisiä, säännöllisesti tarjoamiamme sisältöjä kuluttavia oppijoita. 

Tutustu kurssiaiheisiin

Mikäli et löydä tarjonnastamme sopivaa kurssia, haasta meidät kehittämään sellainen! Meillä todennäköisesti on jo tarpeeseesi sopiva kurssi tai sen ainekset osana laajaa koulutustarjontaamme. Yksi suosittu kurssimuotomme on "Testauskurssi juuri sinun organisaatiossasi", jossa sisältö räätälöidään istumaan organisaatiosi testauskulttuuriin. 

Tarjoamme International Software Testing Qualifications Board (ISTQB®) -sertifiointiin valmistavia kursseja sekä perustasolla (Foundation) että jatkotasolla (Advanced) suomeksi ja englanniksi sekä asiakaskohtaisina toteutuksina että julkisina kursseina. Näitä ovat mm. Certified Tester Foundation Level-, Agile Tester-, Advanced Test Manager-, Advanced Test Analyst-, Advanced Technical Test Analyst-, AI Testing-, Security Tester-, Test Automation Engineer- ja Acceptance Tester kurssit.  

Testausprosessin kehittämisessä luotamme tarjonnassamme TMMi Professional –kursseihin sekä arvioijien osalta TMMi Assessor –kursseihin. Molempiin liittyy sertifikaatti, jonka myöntää TMMi Foundation.  

Tarjoamme mm. Scrum.org:n Professional Scrum Master-, Professional Scrum Product Owner-, sekä Scrum Foundations -kursseja, Scaled Agile Frameworkin (SAFe) kursseja, sekä useita ketterään ajattelutapaan, käyttäjätarinoihin ja Leaniin valmistavia kursseja. 

Tarjoamme mm. DASAn (DevOps Agile Skills Association) DevOps Fundamentals-, DevOps Professional Enable & Scale-, DevOps Product Owner-, DevOps Leader- ja DevOps Coachkursseja sekä useita DevOps-kulttuurin ja työkaluihin valmistavia kursseja 

Pidämme kursseja niin testaustyökalujen valinnasta, DevOpsin jatkuvan julkaisun putkesta, testiautomaation perusteista, että varsinaisesta eri testaukseen liittyvien työkalujen käytöstä. Jatkuvan julkaisun putken (CI/CD) opetteluun käytämme avoimen lähdekoodin välineitä mm. Jenkins, Docker, Ansible, Kubernetes. Testaustyökaluista esimerkiksi Robot Framework Basics ja Robot Framework Advanced sekä näiden tueksi Python-ohjelmoinnin perusteet ja Selenium WebDriverin käyttö ovat erittäin suosittuja kursseja. Muita esimerkkejä tarjonnastamme ovat Atlassian Jira-, JMeter-, Micro Focus Quality Center- ja Meliora TestLab -kurssit.  

Koulutamme myös ohjelmistorobottien (RPA) rakentamiseen. Suosittuja kurssejamme ovat RPA:n perusteet ja RPA teknisille kehittäjille. Teknisellä puolella koulutamme UiPathia ja Robot Frameworkia. 

Testauksen sertifiointiin tai työkaluihin liittyvien kurssien lisäksi kanssamme voi oppia testausta lukuisien eri kurssien kautta, jotka sopivat eri rooleille. Esim. Käyttäjätarinat ja testaus-, ketterä testaus- ja tutkiva testaus -kurssit, testausprosessin kehittäminen, testauksen perusteet, käytettävyystestaus, suorituskykytestaus, tietoturvatestaus, testitapaussuunnittelu, testauksen hallinta ja ei-toiminnallinen testaus ovat suosittuja kursseja. 

Tarjoamme laajasti tekoälyyn (Artificial Intelligence, AI) liittyviä kursseja. AI/ML perusteet voidaan painottaa teknisesti tai johdolle. Järjestämme myös laajempia AI bootcampeja. Käytämme harjoituksissa avoimen lähdekoodin välineitä, kuten Scikit Learn, Keras, Python ja Tensor Flow. 

Julkipilven osalta koulutamme tilauskoulutuksina pilven perusteita ja pilven tietoturvan perusteita. Lisäksi järjestämme kumppaniemme Microsoftin ja AWS:n Immersion koulutustapahtumia. Tilauskoulutuksiamme voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan sisältämään perusasioiden lisäksi organisaatiolle olennaisia asioita, kuten pilven kustannusten hallintaa, ja koulutusta voidaan kohdentaa tietylle käyttäjäryhmälle, kuten sovellusten omistajille, kehitystiimeille tai infrasta vastaaville henkilöille. 

Analytiikan asiantuntijamme tarjoavat täsmätukea Power BI:n ja Tableaun käytössä sekä jakavat tietämystään parhaista käytänteistä datan visuaaliseen esittämiseen. Yksittäisten kurssien lisäksi rakennamme mielellämme kanssanne koulutusohjelmia henkilöstönne analyyttisen ajattelun sekä BI-työkalujen käyttövarmuuden kasvattamiseksi.  

Tarjoamme kursseja liittyen ohjelmointiin C-kielellä ja Pythonilla. Yksikkötestauksen ja testivetoisen kehityksen (Test Driven Development, TDD) kursseja pidämme mm. Java- ja JavaScript-harjoitusten kautta.

Oletko kiinnostunut kurssista?

Ota yhteyttä lomakkeella ja kerro lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Ota yhteyttä
Kari Kakkonen
Director of Training, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun