Hallinnoimme ja turvaamme DevOps-alustasi pilvessä

Asiantuntevat pilviarkkitehtimme auttavat kehitystiimiäsi rakentamaan helposti ylläpidettäviä sekä käytettäviä palveluita ja sovelluksia. Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat käyttöösi operatiivisia mittareita, joiden avulla saat selkeän kuvan infrastruktuurisi suorituskyvystä.

Automatisoidun pilvi-infrastruktuuriin avulla tuotekehitystiimisi saa käyttöönsä uusia teknisiä ympäristöjä muutamassa minuutissa. Automaatiomallimme varmistavat, että ympäristöt ovat identtisiä ja tarpeidesi mukaan optimoituja. Tuotekehityssykliä nopeuttamalla parannat toimintasi laatua ja pienennät kustannuksia.

Tarvittaessa voimme integroida pilvitilisi olemassa olevaan sisäiseen verkko- ja järjestelmäarkkitehtuuriin. Tuotantotoimintojen integrointi- ja käyttöönottoprosessien automatisoinnilla voidaan minimoida käyttökustannukset, estää inhimilliset virheet ja mahdollistaa nopea reagointi muuttuviin markkinaolosuhteisiin.

DevOps -käytännöt

DevOps-ratkaisujen tarjoajana opastamme asiakkaitamme DevOpsin taustalla olevasta kulttuurifilosofiasta ja edistämme DevOps-käytäntöjen soveltamista. Integroimme AWS:n ja muiden osapuolien DevOps-työkalut luodaksemme käyttöösi parhaan mahdollisen DevOps-alustan.

 

CI/CD

Autamme sinua ottamaan käyttöösi tarpeidesi mukaiset CI/CD-työkaluratkaisut. Valintasi voi perustua AWS Codebuild- ja AWS Codepipeline-ratkaisuihin tai muihin ratkaisuihin, kuten Jenkins, Atlassian Bamboo tai Travis CI.

Mikropalvelut

Mikropalveluiden suunnittelussa olemme apunasi sovellusarkkitehtuurin rakentamisessa sekä huippuunsa hiottujen ratkaisujen käyttöönotossa. Olipa sitten kyseessä konttipohjainen- tai Serverless -arkkitehtuuri (palveliton), autamme sinua tuotantosi työkuormien operoinnissa.. Käytössäsi on palveluita ja työkaluja kuten Amazon EKS, Amazon ECS, Amazon Lambda tai Kubernetes.

Infrastruktuuri koodina

Infrastruktuurin mallintaminen koodina voidaan tehdä Cloudformation ja Hashicorp Terraform -palveluiden avulla. Niiden avulla pystyt varmistamaan nopean ja toistettavan käyttöönoton kaikilla alueilla milloin tahansa.

Valvonta ja kirjaus

Varmistaaksemme, että tapahtumat käynnistyvät tarvittaessa, käytämme AWS CloudWatch- ja New Relic -palveluja kaikkien järjestelmiesi valvontaan.

 

 

Operatiivinen huippuosaaminen

24/7 Operations Centre -asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa toimintaasi liittyvissä asioissa: Proof of Concept (PoC) -projekti, kehitys, vaiheistus, testaus, tuotanto tai ylläpito −­ olemme aina valmiina auttamaan.

Viestintä ja yhteistyö

Käytämme tiimityökaluja, kuten Slack, Flowdock tai Atlassian Stride varmistaaksemme saumattoman viestinnän ja integroinnin kaikkiin järjestelmiin ja työkaluihin.

Käyttämämme DevOps-arkkitehtuuri

Suosimamme DevOps Architecture on AWS -arkkitehtuuriratkaisu on hyvin saatavilla, turvallinen ja monipuolinen. Se tuo käyttöösi luotettavan palvelun ja avaintoiminnallisuudet, joiden avulla saat kustannusvähennyksiä ja yksinkertaistat hallinnollisia toimintoja.

Kuinka voimme auttaa?

Meillä on yli 20 vuoden kokemus ja vahva asiantuntemus testausautomaatiosta, jatkuvasta integroinnista ja toimitusratkaisuista. AWS Premier Consulting -kumppanina ja auditoituna AWS DevOps Competence -asiantuntijana, olemme apunasi pilvimatkasi jokaisella askeleella.

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun