Autamme sinua lanseeraamaan uusia tuotteita ja palveluita nopeammin huolehtimalla pilvialustasi suunnittelusta, kehittämisestä, hallinnasta ja tietoturvasta. Pilvi-infrastruktuurin automatisoinnin avulla tuotekehitystiimisi saa käyttöön uusia teknisiä ympäristöjä muutamassa minuutissa. Tarvittaessa voimme integroida pilvitilisi olemassa olevaan sisäiseen verkko- ja järjestelmäarkkitehtuuriin.

Käyttämämme pilven automaation mallit varmistavat, että ympäristöt ovat identtiset, tietoturvalliset ja tarpeidesi mukaan optimoidut parhaita käytäntöjä seuraten. Tuotekehityssyklin automatisointi parantaa toiminnan laatua, estää inhimilliset erehdykset, vähentää kustannuksia ja mahdollistaa reagointisi nopeasti muuttuviin markkinaolosuhteisiin.

Saat valmiin pilviasiantuntijoiden kehitystiimin

Yli 20 vuoden kokemuksella ja yli 70 kehitystiimin voimin tunnemme pilvialustat läpikotaisin. Pystymme toimittamaan käyttöösi pilviasiantuntijatiimin, joka auttaa sinua kehittämään ja hallinnoimaan sovelluksiasi pilvialustoilla. Vahva tietämyksemme testausautomaatiosta, jatkuvasta integroinnista ja toimitusratkaisuista auttavat sinua tehostamaan liiketoimintaasi. Asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat käyttöösi lisäksi infrastruktuurisi suorituskykymittarit.

Miksi sinun kannattaisi työskennellä kanssamme?

Strategiset kumppanit

Jakamamme näkemykset ja kokemukset vahvistavat liiketoimintasi kilpailukykyä ja innovaatio-osaamista. Myös omien asiantuntijoidesi motivaatio kasvaa tehokkaassa kehitystiimissä.

Tietoturvallinen pilviympäristö

Pilvikehityksen vastuun jakaminen pienentää tietomurtojen ja verkkohyökkäysten riskiä. Kehitämme tietoturvallisia ja kestäviä pilvipalveluja. Voimme jatkokehittää jo tietoturvallisia järjestelmiäsi varmistamaan myös tietoturvallisen toiminnan.

Paikalliset ja ketterät tiimit

Kehittämismenetelmämme perustuu ketteryyteen ja läpinäkyvyyteen. Yhteistyömme pilven kehittämisessä parantaa liiketoimintasi tuottavuutta ja säilytät jatkuvuuden nykyisissä tiimeissäsi. Paikalliset pilviasiantuntijamme ovat käytettävissä ympäri vuorokauden ja ovat aina valmiina auttamaan sinua.

 

Ota yhteyttä
Jussi Siuro
Client Executive, Knowit Solutions Oy
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Alkuun